Ανακοινώσεις

Ανακοινώσεις Εκπαιδευτηρίων Διαμαντόπουλου

Αγαπητοί γονείς,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι σύμφωνα με Απόφαση της Περιφέρειας Αττικής τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά και την Παρασκευή 28/1. Τα Εκπαιδευτήριά μας σε όλες τις βαθμίδες θα λειτουργήσουν με Τηλεκπαίδευση, εφαρμόζοντας πιστά το Ωρολόγιο Πρόγραμμα.

Αγαπητοί γονείς, 

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι σύμφωνα με τις τελευταίες κυβερνητικές ανακοινώσεις, η γενική αργία παρατείνεται μέχρι και αύριο, Τετάρτη 26/1. Ως εκ τούτου, δεν θα πραγματοποιηθεί τηλεκπαίδευση. 

Επιπλέον, δεν θα διεξαχθούν self-test και αναμένονται νέες οδηγίες για τις επόμενες μέρες. 

Εκ της Διοικήσεως

Αγαπητοί γονείς,

Με απόφαση του Υπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Ελλάδας, Στυλιανίδη Χ., ορίζεται η αυριανή μέρα, Τρίτη 25/1 ως αργία και ως εκ τούτου δεν θα πραγματοποιηθεί τηλεκπαίδευση,

Επιπλέον, δεν θα διενεργηθούν self-test και θα δοθούν νέες οδηγίες τις επόμενες μέρες. 

Με εκτίμηση, 

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Αγαπητοί γονείς, 

Με απόφαση της Περιφέρειας Αττικής ανακοινώθηκε η διακοπή στης δια ζώσης λειτουργίας των σχολείων της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην Αττική στις 24 και 25 Ιανουαρίου. 

Τα Εκπαιδευτήριά μας προχωρούν στην εξ αποστάσεως σύγχρονη διδασκαλία μέσω της πλατφόρμας zoom. 

Παραμένουμε στη διάθεσή σας! 

Με εκτίμηση,

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες των μαθητών Γυμνασίου και Λυκείου, 

Την Τετάρτη 13 Οκτωβρίου, θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική συνάντηση με τους εκπαιδευτικούς, για να συζητήσουμε για την πρόοδο, τη φοίτηση και τις επιδόσεις των μαθητών μας. 

Αγαπητοί γονείς, 

Παρακάτω επισυνάπτουμε λίστα με τα σχολικά είδη και βιβλία για το μάθημα των Αγγλικών για τους μαθητές του Δημοτικού.

Αγαπητοί γονείς, 

Παρακάτω επισυνάπτουμε την λίστα με τα βιβλία και τα σχολικά είδη για το μάθημα των Γαλλικών και Γερμανικών για τους μαθητές του Δημοτικού για το σχολικό έτος 2021-22. 

Με καθολική επιτυχία ολοκληρώθηκαν και φέτος οι εξετάσεις DELF-DALF επιπέδου Α1, Α2, Β1, Β2 για το μάθημα των γαλλικών. Οι μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου των Εκπαιδευτήριων Διαμαντόπουλου ανταποκρίθηκαν στις προκλήσεις και είχαν ΆΡΙΣΤΑ αποτελέσματα. 

Τους ευχόμαστε ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ για την επιτυχία τους και προσδοκούμε αντίστοιχες επιτυχίες στο μέλλον!!!

Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ 

Αγαπητοί γονείς, 

Παρακάτω επισυνάπτουμε την λίστα με τα σχολικά βιβλια για τους μαθητές της Α' Λυκείου για την σχολική χρονιά 2021-2022. Είμαστε στη διάθεσή σας!

Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ 

Αγαπητοί γονείς, 

Παρακάτω επισυνάπτουμε τους καταλόγους με τα σχολικά είδη και βιβλία για τις τάξεις του Δημοτικού για το σχολικό έτος 2021-2022. Είμαστε στην διάθεσή σας!

Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ