Ανακοινώσεις

Ανακοινώσεις Εκπαιδευτηρίων Διαμαντόπουλου

Αγαπητοί γονείς / κηδεμόνες, 

Την Τετάρτη 7/4/2021 θα οργανωθεί διαδικτυακή συνάντηση με τους Εκπαιδευτικούς του Σχολείου, προκειμένου να ενημερωθείτε σχετικά με τις επιδόσεις των μαθητών στις γραπτές δοκιμασίες  του Μαρτίου και τη συμμετοχή τους στην ψηφιακή τάξη.

Με αφορμή τη συμπλήρωση 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση του 1821, το Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδος παρουσιάζει, σε συνεργασία με την Εθνική Βιβλιοθήκη της Γαλλίας (BnF) και τη δημοσιογραφική της ιστοσελίδα RetroNews, μια διαδικτυακή έκθεση αφιερωμένη στους Γάλλους φιλέλληνες και στο ενδιαφέρον που προκάλεσε ο ξεσηκωμός των Ελλήνων στη Γαλλία και στην Ευρώπη. 

Το σχολείο μας συμμετείχε στην 1η Ελληνογαλλική Ολυμπιακή εβδομάδα, 1-5 Φεβρουαρίου που διοργανώθηκε από το Υπουργείο Παιδείας της Γαλλίας και το Γαλλικό Ινστιτούτο σε συνεργασία με τη Γαλλική Πρεσβεία, την Εθνική Ολυμπιακή Ακαδημία (ΕΘΝΟΑ) και την Ολυμπιακή Επιτροπή. 

Αγαπητοί γονείς, καλά μας παιδιά, 

Τα Εκπαιδευτήρια Διαμαντόπουλου εύχονται η νέα χρονιά (2021) να κυλήσει με αισιοδοξία, υπευθυνότητα και αγάπη. 

Το χρονικό διάστημα διεξαγωγής της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης, το Ωρολόγιο Πρόγραμμα του σχολείου αναπτύσσεται ολοκληρωμένα.

Οι Αιτήσεις-Δηλώσεις (Α-Δ) των τελειόφοιτων για τις Πανελλαδικές εξετάσεις 2021 θα υποβάλλονται στη σχολική μονάδα από αύριο Τετάρτη, 25/11/2020 έως 30/11/2020,

Αγαπητοί γονείς, 

νομίζω ότι σ'αυτές τις δύσκολες ώρες το περίσσευμα αγάπης που έχουμε στις ψυχές μας, είναι όμορφο να το μοιραζόμαστε και να πορευόμαστε όλοι μαζί, με όραμα και αισιοδοξία.

Αγαπητοί γονείς, 

Το σχολείο θεωρεί απαραίτητη την ενημέρωσή σας για την εκπαιδευτική εικόνα των παιδιών σας.

Αγαπητοί γονείς, 

παρακάτω επισυνάπτουμε την κατάσταση με τις ώρες υποδοχής των καθηγητών του Γυμνασίου και Λυκείου για την φετινή σχολική χρονιά 2020-21. 

Αγαπητοί γονείς, 

με τη νέα μας ανακοίνωση, σας ενημερώνουμε ότι το σχολείο έχει λάβει όλα τα οριζόμενα από τις εγκυκλίους μέτρα, ώστε η εκπαίδευση των παιδιών σας να γίνεται με απόλυτη ασφάλεια.