Ανακοινώσεις

Ανακοινώσεις Εκπαιδευτηρίων Διαμαντόπουλου

Αγαπητοί γονείς, 

Παρακάτω επισυνάπτουμε λίστα με τα σχολικά είδη και βιβλία για το μάθημα των Αγγλικών για τους μαθητές του Δημοτικού.

Αγαπητοί γονείς, 

Παρακάτω επισυνάπτουμε την λίστα με τα βιβλία και τα σχολικά είδη για το μάθημα των Γαλλικών και Γερμανικών για τους μαθητές του Δημοτικού για το σχολικό έτος 2021-22. 

Με καθολική επιτυχία ολοκληρώθηκαν και φέτος οι εξετάσεις DELF-DALF επιπέδου Α1, Α2, Β1, Β2 για το μάθημα των γαλλικών. Οι μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου των Εκπαιδευτήριων Διαμαντόπουλου ανταποκρίθηκαν στις προκλήσεις και είχαν ΆΡΙΣΤΑ αποτελέσματα. 

Τους ευχόμαστε ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ για την επιτυχία τους και προσδοκούμε αντίστοιχες επιτυχίες στο μέλλον!!!

Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ 

Αγαπητοί γονείς, 

Παρακάτω επισυνάπτουμε την λίστα με τα σχολικά βιβλια για τους μαθητές της Α' Λυκείου για την σχολική χρονιά 2021-2022. Είμαστε στη διάθεσή σας!

Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ 

Αγαπητοί γονείς, 

Παρακάτω επισυνάπτουμε τους καταλόγους με τα σχολικά είδη και βιβλία για τις τάξεις του Δημοτικού για το σχολικό έτος 2021-2022. Είμαστε στην διάθεσή σας!

Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ 

Αγαπητοί γονείς, 

Παρακάτω επισυνάπτουμε την λίστα με τα βιβλία της Α', Β', Γ' Γυμνασίου για το σχολικό έτος 2021-22. 

Είμαστε στην διάθεσή σας!

Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ 

Στις 14 Ιουνίου, ημέρα Δευτέρα αρχίζουν οι Πανελλαδικές Εξετάσεις 2021 των Ημερήσιων ΓΕΛ, με πρώτο μάθημα τη Ν/Ε Γλώσσα. Μετά από μια σχολική χρονιά συστηματικής προετοιμασίας και προσπάθειας των παιδιών και των οικογενειών τους, ήρθε η στιγμή για τη διεκδίκηση και την πραγμάτωση των ονείρων τους. 

Ως εξεταστικό κέντρο των υποψηφίων μαθητών της Γ' Λυκείου ορίζεται το 3ο ΓΕΛ Αιγάλεω Αγ. Βασιλείου και Λακωνίας 52. Τηλ. : 2105694598

Αγαπητοί γονείς, 

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώνει το πρόγραμμα πανελλαδικών εξετάσεων Γενικών Λυκείων και Επαγγελματικών Λυκείων 2021, όπως αυτό καθορίστηκε από σχετικές Υπουργικές Αποφάσεις. Παρακάτω σας το επισυνάπτουμε. 

Με εκτίμηση, 

Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ 

Αγαπητοί γονείς, 

Τη Δευτέρα, 10 Μαϊου, όλες οι βαθμίδες (Νηπιαγωγείο, Δημοτικό, Γυμνάσιο, Λύκειο) επανέρχονται στη δια ζώσης διδασκαλία, με αυστηρούς κανόνες ασφαλείας, που ορίζονται από το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ.