Στις 25/03/2017, ημέρα Σάββατο και ώρα 09.00΄ π.μ.(περίπου) θα αναχωρήσουν από το σχολείο τα δρομολόγια για την παραλαβή των μαθητών του ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ - ΛΥΚΕΙΟΥ, που συμμετέχουν στην παρέλαση.

Στις 10.30 π.μ. θα γίνει επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στον Ιερό Ναό Υψώσεως Τιμίου Σταυρού (Αιγάλεω), όπου θα παρευρίσκονται και τα τμήματα Σημαίας των Σχολείων.

Οι μαθητές που συμμετέχουν στα τμήματα της σημαίας Γυμνασίου – Λυκείου θα πρέπει να βρίσκονται στο σχολείο το αργότερο στις 10.00 π.μ.

Η έναρξη της παρέλασης θα γίνει στις 11.30 μ.μ. κατά μήκος της Ιεράς Οδού (από το ύψος της οδού ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ έως τη διασταύρωση με την οδό Θηβών), σύμφωνα με το ειδικό πρόγραμμα του Δήμου Αιγάλεω. Ο χώρος συγκέντρωσης των τμημάτων είναι επί της Ιεράς Οδού (από το ύψος της οδού Μαγνησίας έως την οδό Προύσσης).

*Μετά το πέρας της παρέλασης του Σχολείου μας, οι μαθητές θα συγκεντρωθούν στη συμβολή των οδών Θηβών και Σμύρνης και από εκείνο το σημείο θα μπορούν να τους παραλάβουν όσοι γονείς το επιθυμούν. Όσους μαθητές δεν τους παραλάβουν οι γονείς τους, θα επιστρέψουν με τα σχολικά λεωφορεία.

ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ