Στα πλαίσια των αθλητικών δραστηριοτήτων, το σχολείο μας οργανώνει το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2016 εκδρομή στο παγοδρόμιο ice n’ skate. Εκπαιδευμένοι και έμπειροι προπονητές είναι έτοιμοι να βοηθήσουν τους μαθητές μας να πραγματοποιήσουν  είτε τα πρώτα τους βήματα στον πάγο, είτε να ανέβουν επίπεδο στο όμορφο άθλημα του καλλιτεχνικού πατινάζ. Το πατινάζ  αποτελεί εξαιρετική άσκηση για το σώμα και συνδυάζει τεχνική και δεξιοτεχνία.

Στην εξόρμηση μπορούν να συμμετέχουν οι μαθητές/-τριες όλων των τάξεων του δημοτικού σχολείου καθώς και του νηπιαγωγείου και του γυμνασίου μαζί με τα συγγενικά ή φιλικά τους πρόσωπα. Για τους μαθητές /-τριες  της Α’,Β’ τάξης και του νηπιαγωγείου θεωρείται απαραίτητη η συνοδεία γονέα ή κηδεμόνα.

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 11:30μμ από τα Εκπ. Διαμαντόπουλου

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ: 2:30μμ στα Εκπ. Διαμαντόπουλου

ΚΟΣΤΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ: 15ευρώ (για τους συνοδούς το κόστος είναι: 3ευρώ).

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να παραδώσουν τις δηλώσεις συμμετοχής μαζί με το κόστος του προγράμματος μέχρι την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2016 στη γυμνάστρια του σχολείου κα Κόκλα Κατερίνα.

Η προσέλευση στο σχολείο για την αναχώρηση θα γίνει χωρίς σχολικά λεωφορεία, καθώς και η επιστροφή στο σπίτι.

Τα παιδιά μπορούν να έχουν μαζί τους κολατσιό και νερό ενώ λειτουργεί καφετέρια στο χώρο για τους συνοδούς.

*Επειδή η εκδρομή πραγματοποιείται βάση των συμμετοχών των παιδιών, σας παρακαλούμε να ενημερώνετε εγκαίρως (μέχρι  την Παρασκευή το μεσημέρι) την υπεύθυνη καθηγήτρια σε περίπτωση ακύρωσης με δική σας υπαιτιότητα.