Αγαπητοί γονείς, 

Τη Δευτέρα, 10 Μαϊου, όλες οι βαθμίδες (Νηπιαγωγείο, Δημοτικό, Γυμνάσιο, Λύκειο) επανέρχονται στη δια ζώσης διδασκαλία, με αυστηρούς κανόνες ασφαλείας, που ορίζονται από το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ. 

Αναφορικά με το πρωτόκολλο, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι:

1) όλοι οι μαθητές, όλων των βαθμίδων, το διδακτικό και διοικητικό προσωπικό, καθώς και το βοηθητικό, θα πρέπει κάθε Δευτέρα και κάθε Πέμπτη να προσκομίζουν στη Γραμματεία τη βεβαίωση αρνητικού τεστ. Το αποτέλεσμα δηλώνεται στην πλατφόρμα self-testing.gov.gr και μέσω αυτής εκδίδεται η σχετική κάρτα (επισυνάπτεται και παρακάτω). Σε περίπτωση θετικού τεστ, ο μαθητής υποβάλλεται σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ σε rapid test (μοριακό). Στο διάστημα που απουσιάζει από το σχολείο, οι απουσίες δεν προσμετρώνται. 

Τα τεστ τα δικαιούνται όλοι οι εργαζόμενοι, δύο φορές την εβδομάδα, από τα φαρμακεία με το Α.Μ.Κ.Α.

2) Όλοι φορούν μάσκες. θερμομετρούνται και τήρούν τα έως τώρα ισχύοντα.

Με απόφαση του Υπουργείου Παιδείας παρατείνεται το σχολικό έτος για τα Νηπιαγωγεία και τα Δημοτικά έως την Παρασκευή, 25 Ιουνίου. Για τα Γυμνάσια και τα Λύκεια έως την Παρασκευή 11 Ιουνίου. Οι Πανελλαδικές ξεκινάνε στις 14 Ιουνίου.

Με τη βεβαιότητα ότι όλοι θα τηρήσουμε τα οριζόμενα, αισιοδοξούμε ότι όλα θα επαναλειτουργήσουν άψογα και θα φέρουμε σε αίσιο πέρας το εκπαιδευτικό μας έργο. 

Με πολλές ευχές και πολλή αγάπη σας περιμένουμε!

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ