Με ανείπωτη θλίψη και πόνο γέμισε η ψυχή μας το πρωί της Δευτέρας, 11 Σεπτεμβρίου, στο άκουσμα της είδησης του αιφνίδιου θανάτου του αγαπημένου μας δάσκαλου, φίλου και συνεργάτη, Κυριάκου Βανικιώτη.

Η οικογένεια των Εκπαιδευτηρίων μας συμπαρίσταται στο βαρύτατο πένθος της οικογένειάς του, των γονέων του, της γυναίκας του Σοφίας και των παιδιών του Δημήτρη και Χρήστου.

Στα Εκπαιδευτήρια Διαμαντόπουλου εργάστηκε από το Σεπτέμβριο του 1997 και ανέλαβε ως καθηγητής Λυκείου τα μαθήματα της Φυσικής και της Χημείας, προετοιμάζοντας τους μαθητές για τις πανελλήνιες εξετάσεις. Η άρτια και πολύχρονη επιστημονική του κατάρτιση μαζί με την παιδαγωγική του γνώση και την έμφυτη αγάπη του για τα παιδιά οδήγησε τους μαθητές -σε συνεργασία με τους άλλους εκπαιδευτικούς- σε πολλές και σπουδαίες επιτυχίες. Από το 2006 έως το 2014 από τη θέση του Λυκειάρχη -με μεράκι και φιλοπρόοδο πνεύμα- ανταποκρίθηκε στις προκλήσεις της εποχής. Στήριξε και καθοδήγησε τους νέους συναδέλφους. Υπήρξε οργανωτικός, συμβουλευτικός, συνεργάσιμος στο εκπαιδευτικό του έργο αλλά και αξιαγάπητος, προσιτός και πρόσχαρος για τα παιδιά. Εφάρμοζε στη διδασκαλία του καινοτόμα μεθοδολογία, αναζητώντας τρόπους προσέγγισης, ώστε να αγαπήσουν οι μαθητές τη γνώση, ενώ ανέπτυξε και συγγραφική δράση. Αναμφίβολα, η παρουσία του χαρακτήρισε την πορεία των Εκπαιδευτηρίων μας. Η μνήμη του θα παραμείνει ζωντανή στη σκέψη και στις καρδιές όλων μας.

                                                                                                                                                                                             Καλό σου ταξίδι αγαπημένε μας Κυριάκο !!!!!