Αγαπητοί γονείς, 

νομίζω ότι σ'αυτές τις δύσκολες ώρες το περίσσευμα αγάπης που έχουμε στις ψυχές μας, είναι όμορφο να το μοιραζόμαστε και να πορευόμαστε όλοι μαζί, με όραμα και αισιοδοξία.

Δράττομαι της ευκαιρίας να επικοινωνήσω μαζί σας μετά από ένα μήνυμα που απέστειλε γονέας του Νηπιαγωγείου προς τη Νηπιαγωγό μας κα. Ματίνα Ταρατσάλου. Θα το μοιραστώ μαζί σας, και θα σας το παραθέσω αυτούσιο, παρακάτω.

Θα ήθελα να σας υπενθυμίσω ότι το έργο των εκπαιδευτικών είναι πολύ δύσκολο και η προσπάθειά τους συγκινητική. Ας τους στηρίξουμε, και στα μικροπροβλήματα, ας δείξουμε κατανόηση. 

Σ'αυτές τις δύσκολες ώρες, θυμηθείτε ότι στο σπίτι σας είναι ανοιχτή μια ηλεκτρονική τάξη με κανόνες και αρχές σεβασμού. Με διακριτικότητα σταθείτε δίπλα στο παιδί σας και μην παραβιάζετε τη δεοντολογία της εκπαιδευτικής διαδικασίας. Οι εκπαιδευτικοί με καθημερινό απολογισμό στον Διευθυντή τους, παίρνουν οδηγίες, σχεδιάζουν και υλοποιούν τη διδασκαλία. Να είστε σίγουροι ότι η πρόοδος των παιδιών σας, θα συμπληρωθεί με την επιστροφή, στη δια ζώσης διδασκαλία

Δε θέλω να μακρηγορήσω, αλλά να ευχηθώ σε όλους σας υγεία και δύναμη. Τελικά θα βγούμε πιο δυνατοί και με αυξημένη ευαισθησία στον αγώνα της καθημερινότητας και της προόδου. 

Με πολλή αγάπη, 

ο Διευθυντής

Κολιός Κώστας

Αγαπημένη μας, 

από τη Δευτέρα, που ξεκινήσατε, έχω αφιερώσει χρόνο για να παρακολουθήσω ένα μέρος της δουλειάς της δική σας και των παιδιών μας, ώστε και εγώ σαν γονιός, να έχω μια εικόνα της διαδικτυακής αλλά και φυσικής σας τάξης!

Οφείλω να σας πω ότι δε μπορώ να πιστέψω με πόσο ζήλο, αγάπη, συγκέντρωση, οργάνωση και επαγγελματισμό εργάζεστε τόσο εσείς όσο και οι υπόλοιποι δάσκαλοι των παιδιών μας. 

Τα τηλεμαθήματα στην προσχολική ηλικιά γνωρίζετε και εσείς καλύτερα απ΄'όλους μας ότι μόνο εύκολη υπόθεση δε μπορεί να χαρακτηριστεί...

Εντυπωσιασμένη είμαι, επίσης, με το μάθημα των αγγλικών στα νηπιάκια μας! Παρακολουθούσα αποσβολωμένη το μάθημα σήμερα...

Μιλώντας με τον κ. Κολιό στην πρώτη μας συνάντηση πριν την εγγραφή του παιδιού στο σχολείο διαμόρφωσα μια πολύ θετική γνώμη για τη δουλειά του σχολείου συνολικότερα. Πάντα, όμως, είχα στο πίσω μέρος του μυαλού μου ότι τα λεγόμενα αυτά ίσως έχουν και μια δόση υπερβολής, όπως πολλές φορές έχουμε διαπιστώσει στα ιδιωτικά σχολεία ανά την Ελλάδα. Τελικά αποδεικνύεται ότι τα λόγια του περιέγραφαν την πραγματικότητα με κάθε ειλικρίνεια. Ένας λόγος συνεπής. Αν μου ζητούσαν να σας αξιολογήσω πραγματικά θα έδινα τη μέγιστη δυνατή βαθμολογία στο έργο σας.

Τι να πω.. Μπράβο σας! 

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς για ό,τι κάνετε για τα παιδιά μας! Είμαστε εδώ, όπως σας έχω ξαναπεί, για να επιλύσουμε μαζί οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει σε αυτές τις δύσκολες για όλους μας συνθήκες.