Στα πλαίσια των αθλητικών δραστηριοτήτων, το σχολείο μας οργανώνει το Σάββατο  11/3/2017  εκδρομή στην πίστα καρτ Αγίου Κοσμά στο Ελληνικό. Σε μια παραθαλάσσια πίστα καρτ με φοινικόδεντρα κατά μήκος της παραλίας και γκαζόν τα παιδιά θα οδηγήσουν αυτοκινητάκια καρτ με ασφάλεια. Το "karting" είναι ένα έξυπνο, δημοφιλές και σύγχρονο άθλημα. Μια μοναδική διασκέδαση που σε βοηθά να βάζεις και να ξεπερνάς όρια, ενώ ταυτόχρονα σε προδιαθέτει να σκέπτεσαι, να ασχολείσαι και να ξεχνάς κάθε ένταση. Προσιτό, εύκολο και απόλυτα ασφαλές αυξάνει την ενεργητικότητα. Μη ξεχνάτε ότι και οι Schumacher,Senna, Alonso, κ.α. κάπως έτσι ξεκίνησαν.
Στην εξόρμηση μπορούν να συμμετέχουν οι μαθητές/-τριες όλων των τάξεων του δημοτικού σχολείου καθώς και του νηπιαγωγείου και του γυμνασίου μαζί με τα συγγενικά ή φιλικά τους πρόσωπα. Για τους μαθητές /-τριες  της Α’ και Β’ τάξης του δημοτικού καθώς και του νηπιαγωγείου θεωρείται απαραίτητη η συνοδεία γονέα ή κηδεμόνα.
Προσοχή:To ύψος των παιδιών που επιτρέπεται να οδηγήσουν  μόνα τους το καρτ είναι περίπου 1.40 εκ. Τα παιδιά των οποίων το ύψος είναι χαμηλότερο του 1.40 μπορούν να συμμετέχουν ως συνοδηγοί σε διπλό καρτ μαζί με ενήλικα.
*Επειδή η εκδρομή πραγματοποιείται βάση των συμμετοχών των παιδιών, σας παρακαλούμε να ενημερώνετε εγκαίρως (μέχρι  την Παρασκευή το μεσημέρι) την υπεύθυνη καθηγήτρια σε περίπτωση ακύρωσης με δική σας υπαιτιότητα.  
 
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 10:30πμ από τα Εκπ. Διαμαντόπουλου
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ: 1:30μμ στα Εκπ. Διαμαντόπουλου
ΚΟΣΤΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ: 15ευρώ (για τους συνοδούς το κόστος είναι: 3 ευρώ).
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να παραδώσουν τις δηλώσεις συμμετοχής μαζί με το κόστος του προγράμματος μέχρι την Παρασκευή 10 Μαρτίου στη γυμνάστρια του σχολείου κα Κόκλα Κατερίνα.
Η προσέλευση στο σχολείο για την αναχώρηση θα γίνει χωρίς σχολικά λεωφορεία, καθώς και η επιστροφή στο σπίτι.
Τα παιδιά μπορούν να έχουν μαζί τους κολατσιό και νερό ενώ λειτουργεί καφετέρια για τους συνοδούς.