Τα Εκπαιδευτήριά μας, την Τρίτη, 11 Σεπτεμβρίου, και ώρα 09.00, ξεκινάνε την καινούρια σχολική χρονιά με τον Αγιασμό και στη συνέχεια με τη γνωριμία της τάξης και την παράδοση του προγράμματος και της λίστας βιβλίων του Δημοτικού, που  υπάρχει και στο site.

 Στις 12.00 θα ξεκινήσουν τα δρομολόγια. Την Τετάρτη,  το Σχολείο θα λειτουργήσει σε πλήρη ανάπτυξη προγράμματος, ενώ την Παρασκευή, 14 Σεπτεμβρίου, λόγω της εορτής του Εσταυρωμένου, το σχολείο θα παραμείνει κλειστό.

  Η πείρα μας στον χώρο της εκπαίδευσης και οι  επιτυχίες  των μαθητών μας στις πανελλαδικές εξετάσεις, αποτελούν εγγύηση για  το μέλλον των  παιδιών σας. Ήδη στο μαθησιακό επίπεδο έχουν καταρτιστεί τα νέα προγράμματα και ευελπιστούμε ότι και φέτος θα είμαστε αντάξιοι των προσδοκιών σας. Μεγάλη βαρύτητα θα δοθεί στην κατανόηση της ύλης, στη φροντιστηριακή- εξατομικευμένη διδασκαλία και στην απόκτηση πτυχίων Ξένων Γλωσσών, που  ξεκινά από το Δημοτικό και  ολοκληρώνεται στο Γυμνάσιο και στο Λύκειο. Καθιερώσαμε πλήρες πρόγραμμα πληροφορικής κατάρτισης(technokids) για όλους τους μαθητές του Δημοτικού, ενώ θα ολοκληρώνονται οι σπουδές στην Πληροφορική, στο Γυμνάσιο και στο Λύκειο. 

    Οι  συνεργάτες μας, κάτω από τη δική μας διακριτική εποπτεία και τις σαφείς εκπαιδευτικές οδηγίες, θα εργαστούν γνωρίζοντας ότι η αξιολόγηση  της εργασίας τους, θα είναι αδιάλειπτη και αμερόληπτη.  Ζητάμε και τη δική σας συνεργασία για να πετύχουμε  τους υψηλούς μας στόχους, προς όφελος των παιδιών σας, παράλληλα, με το αξιολογικό δελτίο, που θα κληθείτε να συμπληρώσετε.

   Στο Δημοτικό καθιερώθηκε η φόρμα του σχολείου, που  είναι στη διάθεση των μαθητών μας και  προσφέρει, - πέραν της εύκολης και λειτουργικής καθημερινής ενδυματολογικής λύσης, - τη συνειδητοποίηση της ομάδας και της οργανωμένης εκπαιδευτικής κοινότητας.   

  Με ιδιαίτερη χαρά και περηφάνια, σας ενημερώνουμε ότι οι επιτυχίες μας συνεχίστηκαν και φέτος στις Πανελλαδικές εξετάσεις, με εντυπωσιακά αποτελέσματα. Πρωταγωνιστήσαμε στις Ιατρικές, Νομικές, Πολυτεχνικές, Οικονομικές και Φιλοσοφικές  Σχολές, ενώ σχεδόν μηδενίστηκε το ποσοστό αποτυχίας. Αισθανόμαστε ότι οι αγώνες τόσων χρόνων ευοδώθηκαν και οι γονείς που μας εμπιστεύτηκαν, δικαιώθηκαν για την επιλογή τους.

 

       Ευχόμαστε σε όλους, γονείς- κηδεμόνες και  μαθητές,  καλή σχολική χρονιά!

 

                                              Η  Δ Ι Ε Υ Θ Υ Ν Σ Η

 

 

*Σημείωση:  Η Γραμματεία θα είναι ανοικτή πρωί (8.00 – 15.00) και απόγευμα(18.00 – 20.00), από 3 - 09 – 18  μέχρι τις 11– 09 –18.