Την Παρασκευή 12 Ιουνίου και ώρα 20:30 πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία η καλοκαιρινή σχολική γιορτή των Εκπ. Διαμαντόπουλου: "ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟ ΜΙΜΗ ΠΛΕΣΣΑ". Το θέατρο "Αλέξης Μινωτής" πλημμύρισε από υπερβολικά μεγάλο αριθμό ατόμων που παρακολούθησαν άφωνοι την άριστα οργανωμένη γιορτούλα μας. Την παράσταση χαιρέτησε ο Δήμαρχος Αιγάλεω κ. Μπίρμπας Δημήτρης που συνοδευόταν από την Αντιδήμαρχο παιδείας κ. Χριστόγλου Γιάννα, τη γραμματέα Δημάρχου κ. Δαλεζίου Μάγδα, καθώς επίσης και την κ. Αρετάκη. Στην εκδήλωσή μας παρευρίσκονταν επίσης ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Ζαφειρακίδης Γεώργιος και ο Σχολικός Σύμβουλος κ. Παναγάκος Ιωάννης.

Χορογραφίες εμπνευσμένες από τον ελληνικό κινηματογράφο εναλλάσσονταν με τις βελούδινες φωνές των γνωστών ερμηνευτών Δάκη, Δημήτρη Μπάση, Παναγιώτη Πετράκη, Σπύρου Κλείσα, Δήμητρας Σταθοπούλου  συνοδευόμενοι από την φιλαρμονική ορχήστρα του Δήμου  Αιγάλεω. 

Συγκίνηση, δέος, χαρά, τραγούδι,  έντονα συναισθήματα χρωμάτιζαν την ατμόσφαιρα. Συγχαρητήρια ακούγονταν από παντού.. ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!