ΓΥΜΝΑΣΙΟ

Το Γυμνάσιο αποτελεί την πρώτη βαθμίδα της Μέσης Εκπαίδευσης και ταυτόχρονα σταθμίζει τις αλλαγές και τους προβληματισμούς της εφηβείας.

Με γνώμονα την εμπειρία και τη γνώση, αντιμετωπίζουμε τα οράματα και τις ανάγκες της νέας γενιάς, ανοίγοντας δρόμους για το μέλλον.

Στα Εκπαιδευτήρια μας ενσωματώνουμε στη διδακτική πρακτική παιχνίδια του νου και της ψυχής. Έτσι η μάθηση ξεπερνά το διανοητικό μέρος και μετατρέπεται σε βιωματική εμπειρία απαραίτητη για τη σωστή πορεία του εφήβου.

Το διευρυμένο σχολικό πρόγραμμα, εμπλουτισμένο με την ξενόγλωσση κουλτούρα και τις νέες τεχνολογίες γοητεύουν και κατακτούν τα παιδιά, προετοιμάζοντας τα για την πρόκληση και την προοπτική του Λυκείου.

Οι μαθητές μας συμμετέχοντας στον πανελλήνιο διαγωνισμό που διοργάνωσαν οι συντονιστές εκπαιδευτικού έργου, του τομέα Οικονομίας ΠΕ80 καθώς και του τομέα Εφαρμοσμένων Τεχνών ΠΕ89, εμπνεύστηκαν, φαντάστηκαν, σχεδίασαν και δημιούργησαν μια αφίσα κερδίζοντας το 2ο βραβείο πανελλαδικά.

Η αφίσα προβάλλει το νησί της Σύρου και αποτελεί  συλλογικό έργο μαθητών και από τις τρεις τάξεις του Γυμνασίου, για το οποίο δούλεψαν ομαδικά, συνεργαζόμενοι άψογα.