ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΙ ΟΜΙΛΟΙ

Τα Εκπαιδευτήρια μας μέσα από τις δημιουργικές δράσεις και εκδηλώσεις που πραγματοποιεί στο τέλος κάθε σχολικής χρονιάς, επέλεξε από την φετινή χρονιά να προσφέρει στους μαθητές και τις μαθήτριες ένα διαφορετικό πρόγραμμα δραστηριοτήτων πέραν των σχολικών μαθημάτων.

Η προσπάθεια αυτή επιτρέπει στα παιδιά να ασχοληθούν και να δραστηριοποιηθούν σε διάφορα γνωστικά αντικείμενα με γνώμονα την ομαδική προσπάθεια και συμμετοχή,χωρίς τις απαιτήσεις και τις αυστηρές ανάγκες της καθημερινής εκπαιδευτικής διαδικασίας.

Έτσι, οι μαθητές με προσωπική επιλογή, συμμετέχουν σε μια γόνιμη ενασχόληση μέσα από την οποία προσπαθούν να ανακαλύψουν τις δυνατότητες τους.

  • ΟΝΕΙΡΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗΣ ΝΥΧΤΑΣ

    Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η παράσταση των Εκπαιδευτηρίων ''Όνειρο καλοκαιρινής νύχτας'' του Ουίλιαμ Σαίξπηρ στο Συνεδριακό Κέντρο των ΤΕΙ Πειραιά. Η παρουσία των παιδιών ήταν εξαιρετική σε μια παράσταση ξεκαρδιστική. Σε μετάφραση του Ερρίκου Μπελιέ και σκηνοθεσία του σκηνοθέτη, ηθοποιού και θεατρολόγου των Εκπαιδευτηρίων Νίκου Ευσταθιάδη ανέβηκε το κλασικό και πολυπαιγμένο αυτό...

    Διαβάστε Περισσότερα

  • ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΤΗΣ Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ

    Πραγματικά αριστουργήματα τα έργα των μαθητών της Α΄ Γυμνασίου, που σχεδιάστηκαν, κατασκευάστηκαν και παρουσιάστηκαν στο πλαίσιο του μαθήματος της Τεχνολογίας με διδάσκουσα την κα Κότσιρα. Δουλεύοντας με πολύ κέφι, έμπνευση και φαντασία τα παιδιά παρουσίασαν το έργο που επέλεξαν από τον Τεχνολογικό Τομέα. Επιστήμη, τεχνολογία και παιδική δημιουργικότητα στα καλύτερά...

    Διαβάστε Περισσότερα