Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Τα Εκπαιδευτήριά μας την Πέμπτη , 31 Μαΐου 2018 και ώρα 18.00 μ.μ., θα πραγματοποιήσουν στο Αθλητικό Κέντρο Χαϊδαρίου (Ηρώων Πολυτεχνείου & 3ης Σεπτεμβρίου – Χαϊδάρι), το καθιερωμένο αθλητικό πανόραμα των μαθητών του παιδικού σταθμού «Πρώτη Πρόβα», του Νηπιαγωγείου και του Δημοτικού.

Στόχος μας είναι οι μαθητές να αθληθούν και μέσα από την ευγενική άμιλλα, να καλλιεργήσουν το πνεύμα της συνεργασίας, να αισθανθούν τη χαρά της συμμετοχής και φυσικά της νίκης.

Το πρόγραμμα των μαθημάτων της Πέμπτης θα γίνει κανονικά. Δε θα πραγματοποιηθούν οι εξωσχολικές δραστηριότητες καθώς και η Μελέτη.

Η μεταφορά των μαθητών στο αθλητικό κέντρο, θα γίνει με την ευθύνη των γονιών, μέχρι τις 18:00΄, που θα είναι η ώρα έναρξης της εκδήλωσης.

Οι μαθητές θα πρέπει να έχουν μαζί τους ένα μπουκαλάκι νερό, το καπελάκι τους και να φορούν αθλητικά παπούτσια, σορτσάκι και το κοντομάνικο μπλουζάκι των Εκπαιδευτηρίων.

*Σημείωση: Οι γονείς θα πρέπει να φέρουν τα παιδιά τους και να τα παραλάβουν μετά τη λήξη της εκδήλωσης από το γήπεδο του Χαϊδαρίου.

Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ