Στις 7 Ιουνίου, ημέρα Παρασκευή αρχίζουν οι Πανελλαδικές Εξετάσεις 2019 των Ημερήσιων ΓΕΛ, με πρώτο μάθημα τη Νεοελληνική Γλώσσα. Μετά από μια σχολική χρονιά συστηματικής προετοιμασίας και προσπάθειας των παιδιών και των οικογενειών τους, ήρθε η στιγμή για τη διεκδίκηση και την πραγμάτωση των ονείρων τους.

Πριν την έναρξη των εξετάσεων υπενθυμίζουμε ότι:

- Οι υποψήφιοι προσερχόμενοι στην αίθουσα εξετάσεων, επιτρέπεται να φέρουν μαζί τους μόνο στυλό (μαύρο ή μπλε) ανεξίτηλης μελάνης, μολύβι, γομολάστιχα, γεωμετρικά όργανα και μπουκαλάκι με νερό ή αναψυκτικό.

- Βασικό αποδεικτικό στοιχείο αποτελεί το Δελτίο Εξεταζομένου (καρτελάκι υποψηφίου)

- Δεν επιτρέπεται να φέρουν στις αίθουσες εξέτασης βιβλία,σημειώσεις, ΚΙΝΗΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ (ακόμα κι αν τα έχουν απενεργοποιήσει), διορθωτικό υγρό, υπολογιστικές μηχανές

- Την πρώτη ημέρα των εξετάσεων, Παρασκευή 07/06/2019, πρέπει να βρίσκονται στο εξεταστικό κέντρο το αργότερο στις 07:45. Το κουδούνι θα χτυπήσει στις 8:00, για να δοθούν οι απαραίτητες οδηγίες.

Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία ή διευκρίνηση επιθυμείτε, απευθυνθείτε στη Διεύθυνση ή τη Γραμματεία του Λυκείου των Εκπαιδευτηρίων Διαμαντόπουλου (τηλ. 2105909703) 

Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων εύχονται ολόψυχα σε όλους τους υποψηφίους 

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!