Αγαπητοί γονείς,

Πλησιάζουν οι γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς και τα Εκπαιδευτήριά μας, όπως πάντα, στέλνουν το μήνυμα της αγάπης και της αλληλοβοήθειας σε σας και στους μαθητές μας.

Αποφασίσαμε όλες οι βαθμίδες των Εκπαιδευτηρίων να συνδιοργανώσουμε Bazaar  και τα έσοδα να τα διαθέσουμε στην προσπάθεια που κάνει η Action Aid  να χτιστεί ένα σχολείο στην Ουγκάντα.

Το Νηπιαγωγείο και το Δημοτικό θα πραγματοποιήσουν το Bazaar τη Δευτέρα 19/12/16 το απόγευμα. Όσοι θέλετε να βοηθήσετε αυτή την ανθρωπιστική πράξη, σας παρακαλούμε από αύριο να στέλνετε μπιμπελό και διάφορα μικροαντικείμενα, - σε άριστη κατάσταση-,  για να  μπορούν να πωληθούν. 

Αντίστοιχα, το Γυμνάσιο και το Λύκειο θα διοργανώσει το  Bazaar την Τετάρτη  14/12/16 το απόγευμα, συμμετέχοντας στο πρόγραμμα της Action Aid "Έχεις τη δύναμη στο χέρι σου".

Τέλος,  το Νηπιαγωγείο και το Δημοτικό  αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν τη γιορτή των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, την Πέμπτη το βράδυ, 22 Δεκεμβρίου στο Συνεδριακό Κέντρο Τ.Ε.Ι. Πειραιά Πέτρου Ράλλη και Θηβών 250  και ώρα 19.00 – 21.00

Τα Εκπαιδευτήρια θα επαναλειτουργήσουν τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου.

Όλοι οι διευθύνοντες, οι συνεργάτες και το βοηθητικό προσωπικό,  σας εύχονται ολόψυχα, Χρόνια πολλά   και το νέο έτος  2017 να φέρει υγεία αγάπη και ειρήνη σε όλο τον πλανήτη μας.

 

 

                                    Η  Δ  Ι  Ε  Υ  Θ  Υ  Ν  Σ  Η