Αγαπητοί γονείς-κηδεμόνες, 

Πλησιάζουν οι γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς και τα Εκπαιδευτήρια μας, όπως πάντα, στέλνουν το μήνυμα της αγάπης και της αλληλοβοήθειας σε σας και στους μαθητές μας με τις εξής δραστηριότητες:

Το Νηπιαγωγείο και το Δημοτικό, θα πραγματοποιήσουν το Χριστουγεννιάτικο bazzar τη Δευτέρα 17/12/18 και ώρα 18.00, την ημέρα των βαθμών και τα έσοδα θα τα διαθέσουμε για φιλανθρωπικό σκοπό. Όσοι θέλετε να βοηθήσετε αυτή την ανθρωπιστική πράξη, σας παρακαλούμε να στείλετε μπιμπελό και διάφορα μικροαντικείμενα,-σε άριστη κατάσταση-, για να μπορούν να πωληθούν.

Η γιορτή των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς θα πραγματοποιηθεί, την Παρασκευή, 21 Δεκεμβρίου στο Συνεδριακό Κέντρο Τ.Ε.Ι. Πειραιά, Πέτρου Ράλλη και Θηβών 250 και ώρα 19.00-21.00. Η προσέλευση και η αποχώρηση των μαθητών θα γίνει με την ευθύνη των γονέων. 

Όλοι οι διευθύνοντες, οι συνεργάτες και το βοηθητικό προσωπικό, σας εύχονται ολόψυχα, Χρόνια Πολλά και το νέο έτος 2019 να φέρει υγεία, αγάπη και ειρήνη σε όλο τον πλανήτη μας.

Η έναρξη των μαθημάτων μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων θα γίνει την Τρίτη 8 Ιανουαρίου.

*Θα σας παρακαλούσαμε θερμά να μην παίρνετε τα παιδιά σας, όταν ολοκληρώνεται το πρόγραμμά τους. Η παραλαβή να γίνεται μετά τη λήξη της γιορτής.

Η Διεύθυνση