Τα Εκπαιδευτήρια Διαμαντόπουλου θα ολοκληρώσουν το σχολικό ωρολόγιο πρόγραμμα, την Παρασκευή 14 Ιουνίου 2019.

Τη Τρίτη 18 Ιουνίου θα παρουσιαστεί το θεατρικό του Γυμνασίου-Λυκείου << Ο Μπαμπάς ο Πόλεμος>> του Ιάκωβου Καμπανέλλη στα ΤΕΙ Πειραιά στις 20.00. Παρακαλούνται γονείς κι μαθητές να το παρακολουθήσουν. 

Την Τετάρτη 19 Ιουνίου θα παραδοθεί η βαθμολογία των μαθητών. Το πρωί τα δρομολόγια θα γίνουν κανονικά, όπως και το μεσημέρι και οι μαθητές θα έρθουν χωρίς τσάντες για την πολιτιστική πρόβα. Η βαθμλογία θα δοθεί το απόγευμα 18.00-20.00. 

Την Πέμπτη 20 Ιουνίου τα δρομολόγια θα γίνουν κανονικά, για να πραγματοποιηθεί η πρόβα στο θέατρο <<Αλέξης Μινωτής>>. Το απόγευμα με ευθύνη των γονιών θα γίνει η μεταφορά των μαθητών στο θέατρο στις 20.00 για να παρουσιαστεί το έργο " άγω εις το άπαν", αφιερωμένο στη διαχρονική έννοια της αγάπης. 

Στις 24 Ιουνίου, Δευτέρα ξεκινάει το Summer Camp. Δηλώστε συμμετοχή σε ένα πρόγραμμα ιδιαίτερα ελκυστικό και παιδαγωγικά ενδιαφέρον. 

*Σημείωση 1: Η μελέτη και οι δραστηριότητες θα γίνουν έως και την Πέμπτη 13 Ιουνίου. Την Παρασκευή 14 Ιουνίου όλοι οι μαθητές θα αναχωρήσουν  στις 14:45. 

*Σημείωση 2: Την Τετάρτη 19 Ιουνίου θα γίνει στο σχολείο έκθεση βιβλίου. Όσοι γονείς επιθυμούν μπορούν να την επισκεφτούν για να αγοράσουν τα βιβλία του καλοκαιριού. 

Καλό Καλοκαίρι! 

Η Διεύθυνση