Στα πλαίσια των αθλητικών δραστηριοτήτων, το σχολείο μας οργανώνει το Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2017 εκδρομή στο disco roller LOL στο Χαϊδάρι. Τα παιδιά μπορούν να διασκεδάσουν κάνοντας εξάσκηση στα ρολερ σκειτ (roller skate).

Το roller skate χαρακτηρίζεται ως μια από τις καλύτερες ασκήσεις για όλο το σώμα και τη νευρομυική συναρμογή. Προσφέρει οφέλη όπως καλή εξάσκηση των μυών, βελτίωση της αντοχής, της ευλυγισίας, του συγχρονισμού και της ισορροπίας.

Στην εξόρμηση μπορούν να συμμετέχουν οι μαθητές/-τριες όλων των τάξεων του δημοτικού σχολείου καθώς και του νηπιαγωγείου και του γυμνασίου, καθώς και τα συγγενικά ή φιλικά τους πρόσωπα. Για τους μαθητές /-τριες  του νηπιαγωγείου, της Α’ και Β’ τάξης του δημοτικού θεωρείται απαραίτητη η συνοδεία γονέα ή κηδεμόνα.

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 10:00πμ από τα Εκπ. Διαμαντόπουλου

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ:1:00μμ στα Εκπ. Διαμαντόπουλου

ΚΟΣΤΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ: 15ευρώ(για τους συνοδούς το κόστος είναι: 3 ευρώ).

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να παραδώσουν τις δηλώσεις συμμετοχής μαζί με το κόστος του προγράμματος μέχρι την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017 στη γυμνάστρια του σχολείου κα Κόκλα Κατερίνα.

Η προσέλευση στο σχολείο για την αναχώρηση θα γίνει χωρίς σχολικά λεωφορεία, καθώς και η επιστροφή στο σπίτι.

Τα παιδιά μπορούν να έχουν μαζί τους κολατσιό και νερό ενώ λειτουργεί καφέ και φαγητό στο χώρο.

 *Επειδή η εκδρομή πραγματοποιείται βάση των συμμετοχών των παιδιών, σας παρακαλούμε να ενημερώνετε εγκαίρως  την υπεύθυνη καθηγήτρια σε περίπτωση ακύρωσης με δική σας υπαιτιότητα.