Τα Εκπαιδευτήριά μας, τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου, και ώρα 09.00, ξεκινάνε την καινούρια σχολική χρονιά με τον Αγιασμό και στη συνέχεια με τη γνωριμία της τάξης και την παράδοση του προγράμματος και της λίστας βιβλίων του Δημοτικού, που υπάρχει και στο site.

Στις 12.00 θα ξεκινήσουν τα δρομολόγια. Την Τρίτη, το Σχολείο θα λειτουργήσει σε πλήρη ανάπτυξη προγράμματος, ενώ την Πέμπτη, 14 Σεπτεμβρίου, λόγω της εορτής του Εσταυρωμένου, το σχολείο θα παραμείνει κλειστό.

Η πείρα μας στον χώρο της εκπαίδευσης και οι επιτυχίες των μαθητών μας στις πανελλαδικές εξετάσεις, αποτελούν εγγύηση για το μέλλον των παιδιών σας. Ήδη στο μαθησιακό επίπεδο έχουν καταρτιστεί τα νέα προγράμματα και ευελπιστούμε ότι και φέτος θα είμαστε αντάξιοι των προσδοκιών σας. Μεγάλη βαρύτητα θα δοθεί στην κατανόηση της ύλης, στη φροντιστηριακή- εξατομικευμένη διδασκαλία και στην απόκτηση πτυχίων Ξένων Γλωσσών, που ξεκινά από το Δημοτικό και ολοκληρώνεται στο Γυμνάσιο και στο Λύκειο. Καθιερώσαμε πλήρες πρόγραμμα πληροφορικής κατάρτισης(technokids) για όλους τους μαθητές του Δημοτικού, ενώ θα ολοκληρώνονται οι σπουδές στην Πληροφορική, στο Γυμνάσιο και στο Λύκειο.

   Οι συνεργάτες μας, κάτω από τη δική μας διακριτική εποπτεία και τις σαφείς εκπαιδευτικές οδηγίες, θα εργαστούν γνωρίζοντας ότι η αξιολόγηση της εργασίας τους, θα είναι αδιάλειπτη και αμερόληπτη. Ζητούμε και τη δική σας συνεργασία για να πετύχουμε τους υψηλούς μας στόχους, προς όφελος των παιδιών σας.

Στο Δημοτικό καθιερώθηκε η φόρμα του σχολείου, που είναι στη διάθεση των μαθητών μας και προσφέρει, - πέραν της εύκολης και λειτουργικής καθημερινής ενδυματολογικής λύσης, - τη συνειδητοποίηση της ομάδας και της οργανωμένης εκπαιδευτικής κοινότητας.  

Με ιδιαίτερη χαρά και περηφάνια, σας ενημερώνουμε ότι οι επιτυχίες μας συνεχίστηκαν και φέτος στις πανελλαδικές εξετάσεις, αφού οι απόφοιτοι του Λυκείου μας πέτυχαν την εισαγωγή τους με ποσοστά, 15,6% πάνω από 19.000 μόρια, 21% πάνω από 18.000 μόρια και 31,5% πάνω από 17.000 μόρια. Αισθανόμαστε ότι οι αγώνες τόσων χρόνων ευοδώνονται και οι γονείς που μας εμπιστεύτηκαν, δικαιώνονται για την επιλογή τους.

Ωστόσο, θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε ότι το σχολείο μας δεν επιχορηγείται από κανένα φορέα. Η μόνη πηγή εσόδων είναι τα δίδακτρα. Ζητούμε την κατανόησή σας, για την εμπρόθεσμη καταβολή των διδάκτρων, ώστε να ανταποκρινόμαστε στις μισθολογικές υποχρεώσεις έναντι των εργαζομένων μας και στις πολλαπλές οικονομικές μας εκκρεμότητες.

      Ευχόμαστε σε όλους, γονείς- κηδεμόνες και μαθητές, καλή σχολική χρονιά!

Η Δ Ι Ε Υ Θ Υ Ν Σ Η

*Σημείωση: Η Γραμματεία θα είναι ανοικτή πρωί (8.00 – 15.00) και απόγευμα(18.00 – 20.00), από 1 - 09 – 17 μέχρι τις 11– 09 –17.