Στα πλαίσια των αθλητικών δραστηριοτήτων, το σχολείο μας οργανώνει το Σάββατο 1 Απριλίου 2017 εκδρομή στην Πάρνηθα. Τα παιδιά με μια μικρή πεζοπορία και παιχνίδια έξω από το καταφύγιο Φλαμπούρι, έρχονται σε επαφή με τη φύση, βελτιώνουν τη φυσική τους κατάσταση, ευαισθητοποιούνται για τα περιβαλλοντικά θέματα και αρχίζουν να αποκτούν οικολογική συνείδηση.

Στην εξόρμηση μπορούν να συμμετέχουν οι μαθητές/-τριες όλων των τάξεων του δημοτικού σχολείου και του νηπιαγωγείου, καθώς και τα συγγενικά ή φιλικά τους πρόσωπα. Για τους μαθητές /-τριες της Α’ και Β’ τάξης καθώς και του νηπιαγωγείου θεωρείται απαραίτητη η συνοδεία γονέα ή κηδεμόνα.
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 10:00πμ από τα Εκπ.Διαμαντόπουλου 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ: 3:00μμ στα Εκπ. Διαμαντόπουλου
ΚΟΣΤΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ: 15ευρώ (για τους συνοδούς το κόστος είναι: 3 ευρώ).
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να παραδώσουν τις δηλώσεις συμμετοχής μαζί με το κόστος του προγράμματος μέχρι την Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017 στη γυμνάστρια του σχολείου κα Κόκλα Κατερίνα.
Η προσέλευση στο σχολείο για την αναχώρηση θα γίνει χωρίς σχολικά λεωφορεία, καθώς και η επιστροφή στο σπίτι.
Τα παιδιά μπορούν να έχουν μαζί τους κολατσιό και νερό ενώ λειτουργεί καντίνα στο καταφύγιο για τους συνοδούς.
*Επειδή η εκδρομή πραγματοποιείται βάση των συμμετοχών των παιδιών, σας παρακαλούμε να ενημερώνετε εγκαίρως (μέχρι  την Παρασκευή το μεσημέρι) την υπεύθυνη καθηγήτρια σε περίπτωση ακύρωσης με δική σας υπαιτιότητα.