Οι Αιτήσεις-Δηλώσεις (Α-Δ) των τελειόφοιτων για τις Πανελλαδικές εξετάσεις 2021 θα υποβάλλονται στη σχολική μονάδα από αύριο Τετάρτη, 25/11/2020 έως 30/11/2020,

μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. για ηλεκτρονική καταχώριση. 

Παρακάτω επισυνάπτεται η φόρμα της Α-Δ στην οποία από τον υποψήφιο/-α θα συμπληρώνονται μόνο τα γκρι στοιχεία, με όποιο πρόγραμμα επεξεργασίας κειμένου διαθέτει ο καθένας. Σε επόμενο στάδιο και με νεότερες οδηγίες, ο/η μαθητής/τρια θα ελέγξει την ορθότητα των στοιχείων, θα υπογράψει και θα παραλάβει ένα αντίγραφο Αίτησης, το οποίο και θα φυλάξει μέχρι το τέλος των εξετάσεων.

Οι μαθητές/τριες με αναπηρία και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες ή ειδικές μαθησιακές δυσκολίες θα υποβάλλουν/αποστέλλουν την Αίτηση-Δήλωση για συμμετοχή στις πανελλαδικές εξετάσεις κανονικά από τις 25 έως 30 Νοεμβρίου, χωρίς δικαιολογητικά, όπως όλοι οι μαθητές. Σε μεταγενέστερο στάδιο, μετά από σχετική ενημέρωση του Υπ. Παιδείας, οι μαθητές θα υποβάλουν στα Λύκειά τους επιπλέον Αίτηση, η οποία θα εκφράζει την επιθυμία τους για προφορική ή γραπτή εξέταση κατά περίπτωση καθώς και τα σχετικά δικαιολογητικά.

Οι απόφοιτοι θα υποβάλουν την Αίτηση-Δήλωση σε διαφορετικές ημερομηνίες που θα ανακοινωθούν από τα Υ.ΠΑΙ.Θ στο προσεχές διάστημα.