ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

Το χρονικό διάστημα διεξαγωγής της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης, το Ωρολόγιο Πρόγραμμα του σχολείου αναπτύσσεται ολοκληρωμένα.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον οι μαθητές του Γυμνασίου των Εκπαιδευτηρίων συμμετείχαν στον Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό των Μαθηματικών << Ο ΘΑΛΗΣ>> που πραγματοποιήθηκε το Σάβββατο 9 Νοεμβρίου του 2019. 

Στηρίζουμε τις προσπάθειες των μαθητών σε κάθε πρόκληση για επιπλέον μάθηση και διακρίσεις.

Σας ευχόμαστε καλά αποτελέσματα! 

 

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες, 

Σας ενημερώνουμε ότι τα βιβλία που θα διδαχθούν στο Γυμνάσιο για το σχολικό έτος 2019-20 ορίζονται ανά τάξη από το ΥΠ.Π.Ε.Θ.

Σας παραθέτουμε τον κύριο κατάλογο σύμφωνα με τα ισχύοντα μέχρι σήμερα.

Σας καλούμε την Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 17.30- 20.30 να παραλάβετε τους ελέγχους επίδοσης των παιδιών σας, για το Α' Τετράμηνο του Σχολικού Έτους 2018-19 και να ενημερωθείτε για την πρόοδο τους. 

Η Διευθύντρια

ΓΚΟΥΛΤΑ ΔΗΜΗΤΡΑ 

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

την  Τετάρτη  13  Δεκεμβρίου, και ώρα 17.30΄- 19.30 ΄ σας  περιμένουμε  σε  μια  ενημερωτική  συνάντηση  με  τους  εκπαιδευτικούς,  για  να  συζητήσουμε  για  την  πρόοδο, τη  φοίτηση  και  τις  επιδόσεις  των  παιδιών. 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Σας προσκαλούμε την Τετάρτη, 11 Οκτωβρίου, στις 17:00΄, στο  κτήριο  του  Γυμνασίου  των  Εκπαιδευτηρίων  (3ος όροφος) για  την  πρώτη  ενημερωτική  συνάντηση - συνεργασία  της  φετινής  σχολικής  χρονιάς  με  θέματα:

Η συνεργασία μεταξύ γονέων καθηγητών κρίνεται άκρως απαραίτητη και αποτελεί μία από τις βασικότερες προϋποθέσεις για την ομαλή και όσο το δυνατόν καλύτερη αντιμετώπιση του μαθητή στον σχολικό χώρο. Οι καθηγητές των Εκπαιδευτηρίων μας -τόσο σε συλλογικό όσο και σε ατομικό επίπεδο- τίθενται στη διάθεση του γονέα, που θα ήθελε να συζητήσει διεξοδικά την παρουσία του παιδιού και τις επιδόσεις του στα διάφορα μαθήματα.

Στα πλαίσια των αθλητικών δραστηριοτήτων, το σχολείο μας οργανώνει το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2016 εκδρομή στο disco roller LOL στο Χαϊδάρι. Τα παιδιά μπορούν να διασκεδάσουν κάνοντας εξάσκηση στα ρολερ σκειτ (roller skate). Το roller skate χαρακτηρίζεται ως μια από τις καλύτερες ασκήσεις για όλο το σώμα και τη νευρομυική συναρμογή. Προσφέρει οφέλη όπως καλή εξάσκηση των μυών, βελτίωση της αντοχής, της ευλυγισίας, του συγχρονισμού και της ισορροπίας.

Προς  τους   Γονείς  και Κηδεμόνες των  μαθητών του  Γυμνασίου

Σας  προσκαλούμε  την  Τετάρτη  12  Οκτωβρίου  στις 17.30’ στο κτίριο του Γυμνασίου των Εκπαιδευτηρίων (3ος     όροφος)

για  την  πρώτη ενημερωτική  συνάντηση – συνεργασία  της  φετινής  σχολικής  χρονιάς  με  θέματα: