Η εικαστική εκπαίδευση βοηθά τους μαθητές να διευρύνουν τους πνευματικούς τους ορίζοντες και να αναπτύσσουν σημαντικές δεξιότητες, όπως η κριτική σκέψη, η κατανόηση της αισθητικής αξίας πραγμάτων, η χαρά της δημιουργίας, η ανάπτυξη του προσωπικού γούστου, η συμμετοχή, η ομαδικότητα και, τελικά, η καλλιέργεια της ίδιας τους της ψυχής.

Στα εκπαιδευτήρια Διαμαντοπούλου αναγνωρίζουμε αυτά τα οφέλη και εφαρμόζουμε μια παιδαγωγική πρακτική κοντά στις τέχνες που απελευθερώνει το δυναμικό των παιδιών, και δημιουργεί έδαφος και κίνητρα ανέλιξης.

Στο εικαστικό μας εργαστήρι εφαρμόζουμε τις πιο σύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας της τέχνης με ευρύ φάσμα τεχνικών. Εκφραζόμαστε εικαστικά, γνωρίζουμε τα υλικά, τις σχολές και τις τάσεις που δημιουργήθηκαν στην ιστορία της τέχνης. Ανακαλύπτουμε τον εαυτό μας μέσα στο σύνολο. Συμμετέχουμε σε διαγωνισμούς και έχουμε ήδη κερδίσει διακρίσεις.

Η καθηγήτρια των εικαστικών Μάρθα Δημητροπούλου, με σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, έχει μια επιτυχημένη καριέρα στο χώρο της Τέχνης και πολύχρονη εμπειρία στην εκπαίδευση. Στηρίζει με κέφι και αγάπη το έργο του σχολείου μας διακρίνοντας και αναδεικνύοντας το ταλέντο των μαθητών.

Ως ανοιχτό κάλεσμα προσφέρουμε στους γονείς έκπτωση 50% στο κόστος συμμετοχής των παιδιών (τελική τιμή 15€) στο εικαστικό εργαστήριο που λειτουργεί κάθε Τρίτη 14.00 – 15.00 στο χώρο του σχολείου μας.

Σας περιμένουμε!