Ανακοινώσεις

Ανακοινώσεις Εκπαιδευτηρίων Διαμαντόπουλου

Αγαπητοί γονείς-κηδεμόνες,

Τα εκπαιδευτήρια Διαμαντόπουλου θα πραγματοποιήσουν τη γιορτή για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου,την Παρασκευή 26 Οκτωβρίου το βράδυ και ώρα 19:00, στο Συνεδριακό Κέντρο των Τ.Ε.Ι. Πειραιά, Πέτρου Ράλλη και Θηβών 250. Το πρωί της ημέρας εκείνης, θα γίνει γενική πρόβα, ενώ όλοι οι μαθητές θα αποχωρήσουν στις 14.45. Η μεταφορά των μαθητών στο απόγευμα στα Τ.Ε.Ι., καθώς και η αποχώρηση των μαθητών μετά τη λήξη της γιορτής θα γίνει με την ευθύνη των γονέων.

Την Κυριακή 28 Οκτωβρίου, οι μαθητές που συμμετέχουν στην παρέλαση θα μεταφερθούν με σχολικά στο σχολείο στις 9.00. Η παρέλαση θα γίνει επί της Ιεράς Οδού περίπου στις 12.00.Μετά τη λήξη της παρέλασης, οι γονείς θα παραλάβουν τα παιδιά τους από την γωνία των οδών Θηβών & Σμύρνης.

                                                                                                     

Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

  Τα Εκπαιδευτήριά μας, την Τρίτη, 11 Σεπτεμβρίου, και ώρα 09.00, ξεκινάνε την καινούρια σχολική χρονιά με τον Αγιασμό και στη συνέχεια με τη γνωριμία της τάξης και την παράδοση του προγράμματος και της λίστας βιβλίων του Δημοτικού, που  υπάρχει και στο site.

Με πρωτότυπες δράσεις, εκπαιδευτικές επισκέψεις και ψυχαγωγικά προγράμματα για τους μικρούς μας μαθητές διενεργήθηκε και η Β΄ περίοδος του Summer Camp των Εκπαιδευτηρίων! Μεταξύ άλλων, τα παιδιά επισκέφτηκαν το πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής ''Jumicar'', το Λαγονήσι για το καθιερωμένο μπάνιο τους, το Λούνα Παρκ - " Τα Αηδονάκια" και το ''Filis Gym'', στο οποίο παρακολούθησαν μαθήματα kick boxing και αυτοάμυνας. Εξαιρετικά ενδιαφέρουσα ήταν η δράση με τίτλο "Τα μυστικά ενός εστιατορίου - Mc Donald's" (σε συνεργασία με το Παιδικό Μουσείο), κατά τη διάρκεια της οποίας τα παιδιά γνώρισαν από κοντά τον χώρο και τη διαδικασία παρασκευής ''γρήγορου φαγητού'', ενώ πειραματίστηκαν και τα ίδια με την παραγωγή του φτιάχνοντας τα δικά τους burgers! Συναρπαστική ήταν και η επίσκεψή τους στον Σύλλογο για την Προστασία της Θαλάσσιας Χελώνας ΑΡΧΕΛΩΝ, όπου έμαθαν από κοντά για τις συνθήκες επιβίωσης και αναπαραγωγής της θαλάσσιας χελώνας, καθώς και αυτή στο Πλωτό Ναυτικό Μουσείο - Θωρηκτό "Γεώργιος Αβέρωφ". 

Με ιδιαίτερη χαρά και υπερηφάνεια τα Εκπαιδευτήρια Διαμαντόπουλου συγχαίρουν θερμά όλους τους υποψήφιους -μαθητές και απόφοιτους- των φετινών Πανελλαδικών Εξετάσεων.

Όσοι γονείς επιθυμούν, μπορούν να προμηθευτούν τα σχολικά είδη για το έτος 2018-2019.

Τα σχολικά εγχειρίδια για τη σχολική χρονιά 2018-19 για τις τρεις τάξεις του Γυμνασίου είναι τα εξής: 

Οι υποψήφιοι προσερχόμενοι στην αίθουσα εξετάσεων επιτρέπεται να φέρουν μαζί τους  μόνο στυλό (μαύρο ή μπλε) ανεξίτηλης μελάνης, μολύβι, γομολάστιχα, γεωμετρικά όργανα και μπουκαλάκι με νερό ή αναψυκτικό.

Ως εξεταστικό κέντρο των υποψήφιων μαθητών της Γ΄ Λυκείου που θα εξετασθούν προφορικά ορίζεται το 035ο Βαθμολογικό Κέντρο (4ο Γυμνάσιο Αιγάλεω), Σουλίου 35, Αιγάλεω. Τηλ.: 210-5980220, 210-5986202.

Πατήστε την εικόνα για να το δείτε στον χάρτη:

Ως εξεταστικό κέντρο των υποψήφιων μαθητών της Γ΄ Λυκείου ορίζεται το 3ο ΓΕΛ Αιγάλεω, Αγ. Βασιλείου και Λακωνίας 52. Τηλ.: 210-5694598

Πατήστε στην εικόνα για να το δείτε στον χάρτη:

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Τα Εκπαιδευτήριά μας την Πέμπτη , 31 Μαΐου 2018 και ώρα 18.00 μ.μ., θα πραγματοποιήσουν στο Αθλητικό Κέντρο Χαϊδαρίου (Ηρώων Πολυτεχνείου & 3ης Σεπτεμβρίου – Χαϊδάρι), το καθιερωμένο αθλητικό πανόραμα των μαθητών του παιδικού σταθμού «Πρώτη Πρόβα», του Νηπιαγωγείου και του Δημοτικού.