ΓΥΜΝΑΣΙΟ

 • ΕΛΛΗΝΟΓΑΛΛΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

  Το σχολείο μας συμμετείχε στην 1η Ελληνογαλλική Ολυμπιακή εβδομάδα, 1-5 Φεβρουαρίου που διοργανώθηκε από το Υπουργείο Παιδείας της Γαλλίας και το Γαλλικό Ινστιτούτο σε συνεργασία με τη Γαλλική Πρεσβεία, την Εθνική Ολυμπιακή Ακαδημία (ΕΘΝΟΑ) και την Ολυμπιακή Επιτροπή. 

  Διαβάστε Περισσότερα

 • Καλή χρονιά!

  Αγαπητοί γονείς, καλά μας παιδιά,  Τα Εκπαιδευτήρια Διαμαντόπουλου εύχονται η νέα χρονιά (2021) να κυλήσει με αισιοδοξία, υπευθυνότητα και αγάπη. 

  Διαβάστε Περισσότερα

 • Ο αγιασμός του σχολείου μας

  Αγαπητοί γονείς,  την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου τα Εκπαιδευτήρια υποδέχτηκαν τους μαθητές τους ξεκινώντας τη νέα σχολική χρονιά με όραμα και αισιοδοξία. Η έναρξη έγινε με τον αγιασμό που τελέστηκε σε διαφορετικές συνθήκες και στη συνέχεια οι μαθητές παρακολούθησαν το πρόγραμμα της ημέρας. Μοιράστηκαν τα προγράμματα καθώς...

  Διαβάστε Περισσότερα

 • Ανακοίνωση-Χαιρετισμός

  Αγαπητοί γονείς, καλά μας παιδιά, οι διακοπές του καλοκαιριού τελείωσαν και όλοι μαζί με αισιοδοξία και ατομική ευθύνη, μπαίνουμε στην καινούργια σχολική χρονιά 2020-21.  Όλο το σχολικό δυναμικό των Εκπαιδευτηρίων είναι σε πλήρη ετοιμότητα και δραστηριοποιείται στην απρόσκοπτη λειτουργία του εκπαιδευτικού έργου, με στόχο την άριστη προετοιμασία της εκπαιδευτικής...

  Διαβάστε Περισσότερα

 • ΣΧΟΛΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ 2020-21

  Αγαπητοί γονείς,  Επισυνάπτουμε παρακάτω την λίστα με τα σχολικά εγχειρίδια για την Α΄, Β', Γ' Γυμνασίου για το σχολικό έτος 2020-21.  ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Ενημερώνουμε τους μαθητές ότι είναι αναγκαίο να κρατήσουν τα βιβλία της προηγούμενης σχολικής χρονιάς (2019-20). ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ...

  Διαβάστε Περισσότερα

 • Προγραμματισμός εργασίας μαθητών στο σπίτι

  Αγαπητοί γονείς, καλά μας παιδιά, Ζούμε όλοι μας μια μεγάλη αλλαγή στην καθημερινότητα και επιβάλλεται, πρώτα απ'όλα να διατηρήσουμε την ψυχραιμία μας και στη συνέχεια με αίσθημα ευθύνης να αντιμετωπίσουμε τη νέα πρωτόγνωρη κατάσταση.

  Διαβάστε Περισσότερα

 • ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

  Αγαπητοί γονείς,  λόγω της εμφάνισης του κορωναϊού στη χώρα μας, για καθαρά προληπτικούς λόγους, τα Εκπαιδευτήρια μας θα προβούν στην τρίτη κατά την διάρκεια του έτους  γενική απολύμανση των αιθουσών και των κοινόχρηστων χώρων, το Σάββατο και την Κυριακή 7 και 8 Μαρτίου.  ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ Η...

  Διαβάστε Περισσότερα

 • Πρόσκληση Γονέων Γυμνασίου και Λυκείου

  Αγαπητοί γονείς-κηδεμόνες, την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 17.30-19.30 σας προσκαλούμε σε μια ενημέρωση-συζήτηση για την πρόοδο, τη φοίτηση και τις επιδόσεις των μαθητών του Γυμνασίου και Λυκείου. Οποιοσδήποτε δικός σας προβληματισμός θα αποβεί γόνιμος και θα ενισχύσει το έργο μας σε μια αποδοτικότερη κατεύθυνση. ...

  Διαβάστε Περισσότερα

 • ΕΝΑΡΚΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

  Τα Εκπαιδευτήριά μας, την Τετάρτη, 11 Σεπτεμβρίου, και ώρα 09.00, ξεκινάνε την καινούρια σχολική χρονιά με τον Αγιασμό και στη συνέχεια με τη γνωριμία της τάξης και την παράδοση του προγράμματος και της λίστας των βιβλίων του Δημοτικού, που υπάρχει και στο site. Στις 12.00 θα ξεκινήσουν τα δρομολόγια επιστροφής. Από την Πέμπτη, το Σχολείο θα...

  Διαβάστε Περισσότερα

 • Συμμετοχή στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Φυσικής ''Αριστοτέλης''

  Τις θερμότερες ευχές μας εκφράζουμε στους μαθητές μας της Γ' Γυμνασίου Αργυρίου, Καββαδά, Καράκου και Μακρή, οι οποίοι θα συμμετάσχουν στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Φυσικής "Αριστοτέλης" Γυμνασίου που θα διεξαχθεί το Σάββατο, 10 Μαρτίου, 09:30-12:30, με την Επιστημονική και Εκπαιδευτική ευθύνη του τμήματος Φυσικής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

  Διαβάστε Περισσότερα

 • ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΗΜΕΡΑ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΥ

  Ένα φαινόμενο με τρομακτικές διαστάσεις που δυστυχώς αποτελεί μάστιγα και πραγματικά μια πολύ άσχημη εμπειρία για μεγάλο ποσοστό μαθητών.

  Διαβάστε Περισσότερα

 • Σχολικός ψηφιακός διαγωνισμός «Λέμε όχι στον σχολικό και διαδικτυακό εκφοβισμό»

  Οι μαθητές της Γ' Γυμνασίου συμμετείχαν στον φετινό διαγωνισμό που διοργανώνεται από το Βρετανικό Συμβούλιο και την Ελληνική Επιτροπή Ολυμπιακής Εκεχειρίας με θέμα τον σχολικό και διαδικτυακό εκφοβισμό.

  Διαβάστε Περισσότερα

 • ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΚΑΓΚΟΥΡΟ

  Αγαπητοί Γονείς/Κηδεμόνες, Τα Εκπαιδευτήριά μας θα λειτουργήσουν ως Εξεταστικό Κέντρο στον Διεθνή Μαθηματικό Διαγωνισμό Καγκουρό Ελλάς, το Σάββατο 17 Μαρτίου 2018 στις 09:00 (διάρκεια 1 ώρα και 30 λεπτά).

  Διαβάστε Περισσότερα

 • Η ΟΜΑΔΑ TAE KWON DO ΣΤΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ THE OLYMPIC DREAM

  To Σάββατο και την Κυριακή, 10 και 11 Φεβρουαρίου 2018, μια ομάδα μαθητών από τον όμιλο Tae Kwon Do των Εκπαιδευτηρίων συμμετείχε στη διοργάνωση “The Olympic dream 2018”. Η διοργάνωση επικεντρώνεται στο Ολυμπιακό άθλημα του ΤαεΚβοΝτο (WTF TAE KWON DO) και πραγματοποιήθηκε στο κλειστό ολυμπιακό στάδιο πυγμαχίας Περιστερίου Γεώργιος Στεφανόπουλος.

  Διαβάστε Περισσότερα

 • Αξιοποίηση των τεχνολογικών μέσων και του διαδικτύου για τη διδασκαλία των Αγγλικών (Mέρος 2)

  Σε συνέχεια της προσπάθειας ενσωμάτωσης των εργαλείων Web 2.0 στην εκπαίδευση, οι μαθητές της Γ' Γυμνασίουστο μάθημα των Αγγλικών αξιοποίησαν 2 διαφορετικά εργαλεία του διαδικτύου για την καλύτερη εμπέδωση και αφομοίωση λεξιλογίου που αφορά στην τεχνολογία και επεξεργάστηκαν εφαρμογές μέσα από τις οποίες μπορούν να συνεργαστούν και να μοιραστούν υλικό και...

  Διαβάστε Περισσότερα

 • ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2018

  Την Τετάρτη, 31/01/2018, πραγματοποιήθηκε από τις τρεις βαθμίδες (Δημοτικό- Γυμνάσιο- Λύκειο) η κοπή της 61ης πρωτοχρονιάτικης πίτας των Εκπαιδευτηρίων Διαμαντόπουλου για το νέο έτος, ενώ την Τετάρτη στις 7 του μήνα πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας του εκπαιδευτικού, διοικητικού και βοηθητικού προσωπικού.

  Διαβάστε Περισσότερα

 • ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ

  Το σχολείο μας στήριξε έμπρακτα τον περασμένο μήνα τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες μέσω της συλλογής τροφίμων. Τα τρόφιμα που συγκεντρώθηκαν από τους μαθητές του Γυμνασίου και του Λυκείου των Εκπαιδευτηρίων μας προσφέρθηκαν στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου Αιγάλεω για την οργάνωση συσσιτίων.

  Διαβάστε Περισσότερα

 • Φιλανθρωπική προσφορά

  Την Παρασκευή, 22 Δεκεμβρίου 2017, μία ομάδα μαθητών της Γ' Γυμνασίου των Εκπαιδευτηρίων μας επισκέφθηκε το Χριστοδούλειο Ίδρυμα, στο οποίο δόθηκαν τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν στο χριστουγεννιάτικο bazaar του Γυμνασίου! 

  Διαβάστε Περισσότερα

 • ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ TAE KWON DO

  Χτες, 19/12/2017, υπό την επίβλεψη του χρυσού Ολυμπιονίκη Μιχάλη Μoυρούτσου και του δασκάλου των παιδιών και προπονητή του αγωνίσματος στον Ολυμπιακό, Νίκου Κυρίτση, διεξήχθησαν οι εξετάσεις για τις ζώνες Tae Kwon Do των μαθητών του σχολείου μας.

  Διαβάστε Περισσότερα

 • Ευγενική προσφορά

  Αγαπητοί γονείς, ο κ. Dr. Φαρμάκας Νικόλαος, γονέας μαθητή των Εκπαιδευτηρίων μας και υπεύθυνος του Αλλεργιολογικού Τμήματος Παίδων-Ενηλίκων του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Νίκαιας, προσφέρει για τους μαθητές, τους γονείς και το εκπαιδευτικό προσωπικό όλων των βαθμίδων του σχολείου, δωρεάν αλλεργιολογικό έλεγχο για τον καινούριο χρόνο. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να...

  Διαβάστε Περισσότερα