ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

 • Δεκεμβρίου
  06

  ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ

  Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,  Την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 17.30-19.30 σας προσκαλούμε σε μια ενημέρωση-συζήτηση για την πρόοδο, τη φοίτηση και τις επιδόσεις των μαθητών του Λυκείου. Επιπλέον, θα παραδοθούν οι βαθμολογίες από τα 3ωρα Διαγωνίσματα, για να υπάρξει μια αντικειμενικότερη προσέγγιση και αξιολόγηση της μαθησιακής τους πορείας. Οποιοσδήποτε δικός σας προβληματισμός θα αποβεί γόνιμος και θα ενισχύσει το έργο μας σε μια αποδοτικότερη κατεύθυνση.  Η επικοινωνία με κάθε διδάσκοντα, παρακαλούμε να είναι σύντομη και ουσιαστική, για να επιτευχθεί καλύτερος συντονισμός και ενημέρωση όλων. Η Διεύθυνση και το Διδακτικό προσωπικό των Εκπαιδευτηρίων εύχονται σε όλους  ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ!!!
   
 • Δεκεμβρίου
  06

  ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

  Προς τους Γονείς και Κηδεμόνες των μαθητών του Γυμνασίου, την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου, 17.30-19.30 σας περιμένουμε σε μια ενημερωτική συνάντηση με τους εκπαιδευτικούς, για να συζητήσουμε για την πρόοδο, τη φοίτηση και τις επιδόσεις των παιδιών. Η επικοινωνία με κάθε διδάσκοντα, παρακαλούμε να είναι σύντομη και ουσιαστική, για να υπάρχει καλύτερος συντονισμός στην ενημέρωση όλων.  Η παρουσία σας είναι πολύ σημαντική και θα μας χαροποιήσει ιδιαίτερα. Η Διεύθυνση, το Διδακτικό και Βοηθητικό προσωπικό των Εκπαιδευτηρίων εύχονται σε όλους  ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ!!!
   
 • Νοεμβρίου
  16

  Γιορτη του Πολυτεχνειου

  Τα Εκπαιδευτήρια Διαμαντόπουλου ανακοινώνουν ότι τιμούν την εξέγερση του Πολυτεχνείου και τους νεκρούς του. Ως εκ τούτου, στις 16 Νοεμβρίου δεν θα γίνουν μαθήματα.Η μέρα είναι αφιερωμένη στη μνήμη των αγωνιστών με ομιλίες,προβολές και αφιερώματα. 

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 • Η Γιορτη του Πολυτεχνειου

  Την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου, τα Εκπαιδευτήρια Διαμαντόπουλου και οι μαθητές όλων των σχολικών βαθμίδων τίμησαν την εξέγερση των νεκρών του Πολυτεχνείου με μια συγκινητική γιορτή. Από τις παιδικές φωνές των μαθητών ακούστηκαν λόγια για την Δημοκρατία και ήχησαν εκκωφαντικά τα συνθήματα της εξέγερσης των φοιτητών με βασικότερο το "ΨΩΜΙ,ΠΑΙΔΕΙΑ,ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ".  

  Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό από την εκδήλωση:

  Υ.Γ.: Η εικόνα του εξωφύλλου αποτελεί έργο από την ένωση 45 έργων μαθητών Δημοτικού, υπό την καθοδήγηση της διδάσκουσας Μάρθας Δημητροπούλου, με αφορμή το έργο "Polyphony" του Paul Klee. Η πύλη μπροστά είναι ένθετη και συμβολικά μας μεταφέρει στη 17η Νοεμβρίου, ένα οπτικό τραγούδι αφιερωμένο στην πίστη και στα ιδανικά των παιδιών που αγωνίστηκαν τότε!

   

   
 • Γιορτη της 28ης Οκτωβριου

  Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η εκδήλωση για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου, που πραγματοποιήθηκε στο Συνεδριακό Κέντρο των Τ.Ε.Ι. Πειραιά. Δάσκαλοι, μαθητές, γονείς και πλήθος κόσμου παρακολούθησαν με συγκίνηση την όμορφη γιορτή που παρουσίασαν οι μαθητές του Νηπιαγωγείου και του Δημοτικού των Εκπαιδευτηρίων Διαμαντόπουλου. Καθ'όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας  οι μαθητές έδειξαν ιδιαίτερη ευαισθησία, συνέπεια και υπευθυνότητα προκειμένου να ξαναζωντανέψουν εκείνα τα ηρωικά χρόνια και να τιμήσουν τα πρόσωπα που έδωσαν την ζωή τους για την πατρίδα,την ειρήνη και το δίκαιο.

  Τους συγχαίρουμε και τους ευχαριστούμε θερμά με την αξιέπαινη και ευγενή παρουσία τους!