ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

 • Μάρτιος
  22

  ΕΚΔΗΛΩΣΗ 25ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΕΛΑΣΗ

  Αγαπητοί  γονείς, Τα Εκπαιδευτήρια Διαμαντόπουλου ετοιμάζουν επετειακή εκδήλωση για να τιμήσουν το έπος του 1821. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 23 Μαρτίου στο Συνεδριακό Κέντρο Τ.Ε.Ι. Πειραιά, Πέτρου Ράλλη και Θηβών 250  και ώρα 19:00.
  Περισσότερα...  
 • Μάρτιος
  19

  ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ Β' ΤΡΙΜΗΝΟΥ

  Αγαπητοί γονείς,     Στις 10 Μαρτίου, ολοκληρώθηκε το Β΄ Τρίμηνο και οι εκπαιδευτικοί μας είναι έτοιμοι να σας παρουσιάσουν τις επιδόσεις των παιδιών σας.
  Περισσότερα...  
 • Μάρτιος
  16

  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

  Tα Εκπαιδευτήρια αποχαιρετούν τον στενό συνεργάτη και οδηγό Στέλιο Σμυρλή. Τα θερμά μας συλληπητήρια εκφράζουμε στην οικογένεια και τους οικείους του. Καλό ταξίδι, Στέλιο!

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 • Η εκδηλωση των Χριστουγεννων

  Με εορταστικά τραγούδια, χορούς, κάλαντα και θεατρικά δρώμενα μετέδωσαν την Παρασκευή, 23/12/2017, οι μαθητές του Νηπιαγωγείου και του Δημοτικού μας σε γονείς και δασκάλους το πνεύμα των Χριστουγέννων! Μέσα στη γιορτινή και εκστατική ατμόσφαιρα του κατάμεστου και φιλόξενου χώρου του Συνεδριακού Κέντρου των ΤΕΙ Πειραιά, απολαύσαμε τους μαθητές των τάξεων να παρουσιάζουν με συνέπεια και χάρη την παράσταση που είχαν προετοιμάσει με τους δασκάλους τους. Γλυκά και σκανταλιάρικα καλικαντζαράκια, αγιοβασιλίτσες, μπαλαρίνες, ξωτικά, νεράιδες, μαγισσούλες, τυμπανιστές και λαμπρά αστεράκια, έκαναν το αστέρι των φετινών Χριστουγέννων υπέρλαμπρο!

  Δάσκαλοι και μαθητές συνέβαλαν στην επίτευξη της εντελέχειας του προγράμματος, το οποίο αποτέλεσε το καλύτερο δυνατό προεόρτιο για την υποδοχή της καινούργιας χρονιάς. Ευχαριστούμε όλους τους γονείς που μας τίμησαν με την παρουσία τους και ευχόμαστε στους μαθητές μας υγεία, πρόοδο και δημιουργία.

  Ευτυχισμένο το καινούργιο έτος!

    Κ Α Λ Α Ν Τ Α    2018

   

          Καλήν ημέραν  άρχοντες

          γονείς και μαθητές

          η πένα μας πανέτοιμη

          και σήμερα και χθες.

           =//=

          Χριστός γεννάται στις καρδιές

          να δώσει την ελπίδα

          μα ο άνθρωπος επί της γης

          κρατάει τη λεπίδα.

          =//=

         Πολιτισμοί νεκρώνονται

         χώρες ποδηγετούνται

         συνθήκες που υπογράφτηκαν

         με θράσος αναιρούνται.

         =//=

         Μικρή είν’ η ηλικία μας

         μα η πένα μας μεγάλη.

         Τριάντα χρόνια γράφουμε

         με όρθιο κεφάλι.

        =//=

         Εμείς θα σας τα ψάλλουμε

         με χίλιες δυο ευχές

         Χρόνια πολλά, σε όλους σας

         γεμάτες οι ψυχές.

        =//=

         Ευχόμαστε το δεκαοχτώ

         να φέρει  ευτυχία

         και η εφημερίδα μας

         να’ χει λαμπρή πορεία.

        =//=

  Κολιός Κώστας

   
 • Εκδηλωση 28ης Οκτωβριου

  Με μεγάλη συγκίνηση παρακολουθήσαμε όλοι μας, δάσκαλοι, μαθητές, γονείς και πλήθος κόσμου, την παρουσίαση της σχολικής εορτής του Νηπιαγωγείου και του Δημοτικού των Εκπαιδευτηρίων Διαμαντόπουλου για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου. Η γιορτή στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία την Πέμπτη 26 Οκτωβρίου.

  Θα θέλαμε να συγχαρούμε θερμά όλους τους μαθητές που συμμετείχαν στη σχολική γιορτή, και με τη συγκινητική, ευγενή παρουσία τους και το ήθος τους, τίμησαν την ημέρα εορτασμού της Εθνικής μας Επετείου. Η προσπάθεια, η υπευθυνότητα και η ευαισθησία που επέδειξαν σε όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας της γιορτής συνέβαλαν σ' ένα λαμπρό αποτέλεσμα.