ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

 • Μαϊος
  16

  ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΑΘΗΤΩΝ Γ΄ ΛΥΚΕΙΟΥ

  Ως εξεταστικό κέντρο των υποψήφιων μαθητών της Γ΄ Λυκείου ορίζεται το 3ο ΓΕΛ Αιγάλεω, Αγ. Βασιλείου και Λακωνίας 52. Τηλ.: 210-5694598 Πατήστε στην εικόνα για να το δείτε στον χάρτη:
   
 • Μαϊος
  16

  Εξεταστικο Κεντρο Ειδικου Μαθηματος της Αγγλικης Γλωσσας

  Ως εξεταστικό κέντρο για τη διεξαγωγή των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2019 του Ειδικού Μαθήματος της Αγγλικής Γλώσσας που θα διεξαχθεί την Παρασκευή 21/06/2019 για τους μαθητές των Εκπαιδευτηριών Διαμαντόπουλου ορίζεται το 6ο ΓΕΛ Αιγάλεω. Διεύθυνση: Μίνωος & Προόδου 12246, Αιγάλεω  Τηλ: 2105690186 / 2105625734
   
 • Μαϊος
  08

  Προγραμμα Πανελλαδικων Εξετασεων 2019 των Ημερησιων και Εσπερινων Γενικων Λυκειων

  Αγαπητοί μαθητές,γονείς και κηδεμόνες, παρακάτω επισυνάπτουμε το Πρόγραμμα Πανελλαδικών Εξετάσεων έτους 2019 των Ημερήσιων και Εσπερινών Γενικών Λυκείων, όπως και το Πρόγραμμα των Ειδικών και Μουσικών Μαθημάτων 2019 των ΓΕΛ & ΕΠΑΛ. Η Διεύθυνση του Λυκείου των Εκπαιδευτηρίων 

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 • Πασχαλινο Bazaar

  Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το πασχαλινό bazaar των Εκπαιδευτηρίων Διαμαντόπουλου την Πέμπτη 18/04/2019. Τόσο οι μαθητές που δούλεψαν με θέληση και όρεξη για το bazaar όσο και οι γονείς που ανταποκρίθηκαν γενναιόδωρα στο κάλεσμα συνετέλεσαν στην επιτυχία της εκδήλωσης και στη θετική έκβαση της προσπάθειας του σχολείου μας να βοηθήσει με μια πράξη προσφοράς τον Πανελλήνιο Σύλλογο Συμπαράστασης & Αρωγής Παραπληγικών&Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες. Ο Σύλλογος ήταν εκεί φυσικά ενημερώνοντας για το έργο του και παρουσιάζοντας τα πασχαλινά του είδη. 

  Ευχόμαστε σε όλους Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση με υγεία,χαρά και δημιουργία!

   
 • Οι προετοιμασιες για το πασχαλινο bazaar

  Σε πασχαλινούς ρυθμούς, έλαβαν χώρα στα Εκπαιδευτήρια Διαμαντόπουλου το Φιλανθρωπικό Εργαστήρι και η εκδήλωση "Πλάθω κουλουράκια" για φιλανθρωπικό σκοπό. Μαθητές και δάσκαλοι συγκεντρώθηκαν στο Φιλανθρωπικό Εργαστήρι για να κατασκευάσουν όμορφα δωράκια και να διακοσμήσουν λαμπάδες και πολλές άλλες δημιουργίες. Έπειτα, οι μαθητές έγιναν μικροί ζαχαροπλάστες και με την καθοδήγηση εκπαιδευόμενων ζαχαροπλαστών έπλασαν κουλουράκια,τα διακόσμησαν και αφού τα φούρνισαν, τα συσκεύασαν. Τόσο τα κουλουράκια όσο και οι δημιουργίες από το Φιλανθρωπικό Εργαστήρι δόθηκαν προς πώληση στο Πασχαλινό Bazaar του σχολείου μας.