ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

 • Ιανουαρίου
  21

  Η ανθρωπιστικη δραση των μαθητων μας

  Οι μαθητές του Λυκείου των Εκπαιδευτηρίων Διαμαντόπουλου σε συνεργασία με το Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων (Κ.Υ.Α.Δ.Α.) έλαβαν μέρος στην εθελοντική εργασία για το Ημερίσιο συσσίτιο του Δήμου Αθηναίων και προσέφεραν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για άστεγους και άπορες οικογένειες. 
  Περισσότερα...  
 • Δεκεμβρίου
  21

  Ευχαριστουμε για την στηριξη σας!

  Ευχαριστούμε όλους, όσοι στήριξαν την εθελοντική προσπάθεια των μαθητών για την οικονομική ενίσχυση του Ιδρύματος προστασίας βρεφών και παιδιών, "Μητέρα"!
  Περισσότερα...  
 • Δεκεμβρίου
  14

  Χριστουγεννιατικες εκδηλωσεις του Δημοτικου

  Αγαπητοί γονείς-κηδεμόνες,  Πλησιάζουν οι γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς και τα Εκπαιδευτήρια μας, όπως πάντα, στέλνουν το μήνυμα της αγάπης και της αλληλοβοήθειας σε σας και στους μαθητές μας με τις εξής δραστηριότητες:
  Περισσότερα...

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 • Η εκδηλωση των Χριστουγεννων

  Με εορταστικά τραγούδια, χορούς, κάλαντα και θεατρικά δρώμενα μετέδωσαν την Παρασκευή, 21/12/2018, οι μαθητές του Νηπιαγωγείου και του Δημοτικού μας σε γονείς και δασκάλους το πνεύμα των εορτών!

  Απολαύσαμε τους μαθητές των τάξεων να παρουσιάζουν με συνέπεια και χάρη την παράσταση που είχαν προετοιμάσει με τους δασκάλους τους. Από την μπουγάδα του Άη Βασίλη, τον Ρούντοφ το ελαφάκι μέχρι και χορευτικά των καλικάτσαράκων με τις Αγιοβασιλίνες, οι μαθητές μας χάρισαν ένα υπέρλαμπρο και συνάμα ξεκαρδιστικό θέαμα.  

  Δάσκαλοι και μαθητές συνέβαλαν στην επίτευξη της εντελέχειας του προγράμματος, το οποίο αποτέλεσε το καλύτερο δυνατό προεόρτιο για την υποδοχή της καινούργιας χρονιάς. Ευχαριστούμε τους γονείς που μας τίμησαν με την παρουσία τους και ευχόμαστε στους μαθητές μας υγεία, πρόοδο και δημιουργία.

  Ευτυχισμένο το νέο έτος!

  Η Διεύθυνση 

   
 • Η Γιορτη του Πολυτεχνειου

  Την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου, τα Εκπαιδευτήρια Διαμαντόπουλου και οι μαθητές όλων των σχολικών βαθμίδων τίμησαν την εξέγερση των νεκρών του Πολυτεχνείου με μια συγκινητική γιορτή. Από τις παιδικές φωνές των μαθητών ακούστηκαν λόγια για την Δημοκρατία και ήχησαν εκκωφαντικά τα συνθήματα της εξέγερσης των φοιτητών με βασικότερο το "ΨΩΜΙ,ΠΑΙΔΕΙΑ,ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ".  

  Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό από την εκδήλωση:

  Υ.Γ.: Η εικόνα του εξωφύλλου αποτελεί έργο από την ένωση 45 έργων μαθητών Δημοτικού, υπό την καθοδήγηση της διδάσκουσας Μάρθας Δημητροπούλου, με αφορμή το έργο "Polyphony" του Paul Klee. Η πύλη μπροστά είναι ένθετη και συμβολικά μας μεταφέρει στη 17η Νοεμβρίου, ένα οπτικό τραγούδι αφιερωμένο στην πίστη και στα ιδανικά των παιδιών που αγωνίστηκαν τότε!