ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

 • Νοεμβρίου
  14

  Ενημερωση γονεων Δημοτικου 20/11/2019

  Τα Εκπαιδευτήρια Διαμαντόπουλου πραγματοποιούν τη δεύτερη ενημερωτική συνεργασία με τους γονείς των μαθητών τους, την Τετάρτη 20/11/2019, για να ανταλλάξουν χρήσιμες πληροφορίες και να επιτευχθεί η αρτιότερη εκπαιδευτική στάση. Η παρουσία όλων θεωρείται απαραίτητη. Θα εφαρμοστεί με ακρίβεια το χρονοδιάγραμμα, για την καλύτερη αξιοποίηση του χρόνου.  Ώρα 6.00-6.15 = τοποθέτηη του εκπαιδευτικού Ώρα 6.15-6.30 = τοποθέτηση γονέων Ώρα 6.30-8.00 = ατομική συνεργασία εκπαιδευτικού-γονέα
   
 • Νοεμβρίου
  12

  Ο εορτασμος του Πολυτεχνειου

  Αγαπητοί γονείς-κηδεμόνες, Επειδή η μέρα του Πολυτεχνείου, 17 Νοεμβρίου συμπίπτει να είναι Κυριακή, το Υπουργείο Παιδείας, με εγκύκλιό του, ορίζει ως ημέρα εορτασμού, την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου. 
  Περισσότερα...  
 • Οκτωβρίου
  29

  Ώρες υποδοχης γονεων Γυμνασιου-Λυκειου 2019-20

  Αγαπητοί γονείς-κηδεμόνες,  η εδραίωση ενός στενού πλαισίου συνεργασίας μεταξύ καθηγητών και γονέων είναι καθοριστική για την εκπαιδευτική διαδικασία. Αποτελεί μια από τις βασικότερες προϋποθέσεις για την ομαλή και όσο το δυνατό καλύτερη αντιμετώπιση του μαθητή στο σχολικό πλαίσιο. 
  Περισσότερα...

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 • Παρελαση 28ης Οκτωβριου

  Με αίσθημα εθνικής υπερηφάνειας και συγκίνησης πραγματοποιήθηκε η λαμπρή μαθητική παρέλαση των Εκπαιδευτηρίων για τον εορτασμό της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου. 

  Ευχόμαστε θερμά συγχαρητήρια στους μαθητές/-τριες και τους ευχαριστούμε για την αξιοσημείωτη εμφάνισή τους!

   

   
 • Η γιορτη της 28ης Οκτωβριου

  Με μεγάλη συγκίνηση παρακολουθήσαμε όλοι μας, δάσκαλοι, μαθητές, γονείς και πλήθος κόσμου την παρουσίαση της σχολικής εορτής του Νηπιαγωγείου και του Δημοτικού των Εκπαιδευτηρίων Διαμαντόπουλου για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου. 

  Θα θέλαμε να συγχαρούμε θερμά όλους τους μαθητές που συμμετείχαν στη σχολική γιορτή και με τη συγκινητική, ευγενή παρουσία τους και το ήθος τους, τίμησαν την ημέρα εορτασμού της Εθνικής μας Επετείου. Η προσπάθεια, η υπευθυνότητα και η ευαισθησία που επέδειξαν σε όλη τη διάρκεια της προετομασίας της γιορτής συνέβαλαν σε ένα λαμπρό αποτέλεσμα.