ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

 • Μαρτίου
  12

  Προγραμματισμος εργασιας μαθητων στο σπιτι

  Αγαπητοί γονείς, καλά μας παιδιά, Ζούμε όλοι μας μια μεγάλη αλλαγή στην καθημερινότητα και επιβάλλεται, πρώτα απ'όλα να διατηρήσουμε την ψυχραιμία μας και στη συνέχεια με αίσθημα ευθύνης να αντιμετωπίσουμε τη νέα πρωτόγνωρη κατάσταση.
  Περισσότερα...  
 • Μαρτίου
  10

  ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

  Με βάση την έκτακτη ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας αναστέλλεται η λειτουργία όλων των βαθμίδων των εκπαιδευτηρίων της χώρας από αύριο 11 Μαρτίου έως και τις 24 Μαρίου 2020. Το σχολείο μας ακολουθώντας τις σχετικές οδηγίες, θα παραμείνει κλειστό για αυτό το χρονικό διάστημα.  Ειδικά για τους μαθητές της Γ' Λυκείου θα ενημερωθούν από τη Λυκειάρχη, κα.Κόντη Ανθή, για τους τρόπους ηλεκτρονικής επικοινωνίας εκπαιδευτικών-μαθητών. 
   
 • Μαρτίου
  10

  Προληπτικα μετρα αναστολης δραστηριοτητων

  Λόγω των έκτακτων μέτρων για τον περιορισμό εξάπλωσης του κορονοϊού και κατόπιν εγκυκλίου του Υπουργείου Υγείας και του Ε.Ο.Δ.Υ., θα ληφθούν τα εξής μέτρα: 1) Αναστέλλονται όλες οι μαθητικές εκδρομές του μήνα Μαρτίου.
  Περισσότερα...

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 • Η Γιορτη των Χριστουγεννων

  Την Πέμπτη, 19/12/2019,  πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση των Χριστουγέννων των Εκπαιδευτηρίων Διαμαντόπουλου στο Συνεδριακό Κέντρο των ΤΕΙ Πειραιά. Με εορταστικά τραγούδια, κάλαντα, χορούς και θεατρικά δρώμενα οι μαθητές παρουσίασαν με συνέπεια και χάρη τη παράσταση που είχαν προετοιμάσει μαζί με τους δασκάλους τους προσφέροντάς μας ένα υπέρλαμπρο και συνάμα ξεκαρδιστικό θέαμα.

  Ευχαριστούμε τους μαθητές και τους δασκάλους τους που στο εορταστικό αυτό κλίμα μας προετοίμασαν με υπέροχο τρόπο για την υποδοχή της νέας χρονιάς. Ευχαριστούμε και τους γονείς και τους συγγενείς των μαθητών που μας τίμησαν με την παρουσία τους και ευχόμαστε σε όλους υγεία, πρόοδο και δημιουργία.

  Ευτυχισμένο το νέο έτος!

  Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ 

   

   
 • Η Γιορτη του Πολυτεχνειου

  Τα Εκπαιδευτήρια Διαμαντόπουλου τίμησαν τα 46 χρόνια από την εξέγερση τπυ Πολυτεχνείου με μια συγκινητική γιορτή. Συνθήματα "Ψωμί, Παιδεία, Ελευθερία" ακούγονταν παντού από τις φωνές των μαθητών που μιλούσαν για τη Δημοκρατία. 

  Συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές μας αλλά και στο εκπαιδευτικό προσωπικό για το αποτέλεσμα που μας παρουσίασαν!