ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 • "Σε αγω εις το απαν"

  Με συγκίνηση και χαμόγελα πραγματοποίηθηκε η μεγάλη καταληκτική γιορτή των Εκπαιδευτηρίων μας στο θέατρο "Αλέξης Μινωτής".

  Όλα τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και παρουσίασαν με συνέπεια και χάρη τα χορευτικά, μουσικά και θεατρικά τους δρώμενα. Ευχαριστούμε όλους όσους βοήθησαν στην οργάνωση και παρουσίαση της επιτυχημένης αυτής παράστασης αλλά κυρίως τους μαθητές για την μεγάλη και εξαιρετική τους προσπάθεια. Ευχαριστούμε, επίσης, γονείς και λοιπούς προσκεκλημένους, που μοιράστηκαν μαζί μας τις μοναδικές αυτές στιγμές τιμώντας μας με την παρουσία τους. 

  Ανανεώνουμε τις ευτυχείς μας συναντήσεις με τη νέα σχολική χρονιά και ευχόμαστε σε όλους Καλό Καλοκαίρι!!! 

   

   
 • Α' ΠΕΡΙΟΔΟΣ SUMMER CAMP 2019

  Η Α' Περίοδος του Summer Camp 2019 των Εκπαιδευτηρίων μας ολοκληρώθηκε με ενδιαφέρουσες δράσεις, ψυχαγωγικές επισκέψεις και βιωματικά προγράμματα. 

  Την πρώτη μέρα τα παιδιά επισκέφθηκαν τον Βοτανικό Κήπο Διομήδους, όπου μετά από έναν όμορφο περίπατο έκαναν πικ-νικ και γιόγκα στον κήπο. Ακολουθεί η δεύτερη μέρα με τα παιδιά να δοκιμάζουν αναρρίχηση και Bungee τραμπολίνο, ενώ την τρίτη μέρα έμαθαν για τον Ολυμπισμό και τα Ολυμπιακά Αγωνίσματα συμμετέχοντας σε βιωματικά προγράμματα. Για τις επόμενες τρεις μέρες τα παιδιά απόλαυσαν το μπάνιο τους στο Λαγονήσι.Την έβδομη μέρα ήρθαν σε επαφή με τον κόσμο της εικονικής πραγματικότητας και την όγδοη παρακολούθησαν το θεατρικό εκπαιδευτικό βιωματικό πρόγραμμμα "Ειδική ομάδα επίλυσης Μελισσοπροβλημάτων". Η 9η μέρα ήταν αφιερωμένη στη θάλλασα, ενώ η τελευταία σε μια όμορφη επίσκεψη στο Πλανητάριο για την προβολή της ταινίας "Lucia".