Πρόσφατα Γεγονότα

Τα Εκπαιδευτήρια Διαμαντόπουλου χαιρετίζουν τη χορηγία του γονέα Δαπόλα Αντωνίου που για τρίτη συνεχή χρονιά, δωρίζει ένα ποδήλατο που θα κληρωθεί την Παρασκευή, 26 Ιουνίου, στους μαθητές της Στ' τάξης του Δημοτικού. 

Τέτοιες ενέργειες σε τόσο κρίσιμες εποχές μας κάνουν όλους περήφανους, 

Θερμά συγχαρητήρια!

Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ 

Μετά από μια πρωτόγνωρη και απροσδόκητη εμπειρία - η οποία δημιούργησε μια νέα πραγματικότητα στη ζωή μας - οι μαθητές επέστρεψαν στις αίθουσες και την καθημερινότητα της σχολικής τους κοινότητας. 

Η Διοίκηση του σχολείου ανταποκρίθηκε άμεσα και αποτελεσματικά στη δύσκολη αυτή περίοδο, ενώ το εκπαιδευτικό προσωπικό συνέχισε αδιάλειπτα την εξ αποστάσεως διδακτική διαδικασία. 

Δύο μήνες μετά, το Γυμνάσιο και το Λύκειο των Εκπαιδευτηρίων οργάνωσαν κάθε πτυχή της προγραμματισμένης επιστροφής των μαθητών στα θρανία. Συντονίστηκαν και οριστικοποιήθηκαν οι διαδικασίες για την ασφαλέστερη λειτουργία των σχολικών μονάδων με πλήρες πρόγραμμα και καθημερινή προσέλευση. 

Κάνουμε όλοι μαζί τα πρώτα βήματα σε μια διαφορετική σχολική πραγματικότητα που δίνει το προβάδισμα στις αξίες της γνώσης και της ατομικής ευθύνης. 

Αγαπητοί γονείς

Χρόνια Πολλά, υγεία, αισιοδοξία.

Όπως σας είχαμε προαναγγείλει, τα Εκπαιδευτήριά μας υλοποιούν το πλήρες ωρολόγιο πρόγραμμα σε όλες τις βαθμίδες, με στόχο οι μαθητές μας να βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία με τους εκπαιδευτικούς και με τους συμμαθητές τους. Για να γίνεται πιο εύκολη η ανεύρεση των κωδικών όλων των ειδικοτήτων, σας επισυνάπτουμε τον κατάλογο. 

Με συνέπεια και υψηλό αίσθημα ευθύνης, συνεχίζουμε την εκπαίδευσή μας. Στις δεδομένες συγκυρίες, <<παιδαγωγικά ορθό>>, είναι ο,τι δίνει επικοινωνία και μάθηση. 

Αγαπητοί γονείς/κηδεμόνες,

Σε λίγες μέρες θα γιορτάσουμε το Άγιο Πάσχα και την Ανάσταση του Θεανθρώπου. 

Σας ενημερώνουμε ότι, λόγω της προσωρινής απαγόρευσης πάσης φύσεως εκπαιδευτικών λειτουργιών, σε πρώτη φάση - και κατά προτεραιότητα - για τους μαθητές της Γ' Λυκείου θα λειτουργήσει από Δευτέρα 16 Μαρτίου εναλλακτικό σύστημα ηλεκτρονικής διδασκαλίας (τηλεεκπαίδευση και ανάρτηση ψηφιακού διδακτικού υλικού). 

Με εκτίμηση

Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ 

Τα Εκπαιδευτήρια Διαμαντόπουλου γιόρτασαν και φέτος την Τσικνοπέμπτη με ατελείωτο κέφι, χορούς και φυσικά πολλά πολλά σουβλάκια! Ευχόμεστε και του χρόνου!!!

Την Παρασευή 14/2/2020, η Δ' τάξη των Εκπαιδευτηρίων είχε την ευκαιρία να επισκεπτεί το Λαογραφικό Μουσείο! Η αξιόλογη έκθεση αντικειμένων του παρελθόντος ξύπνησε μνήμες συγκινητικές στα παιδιά και μέσα από μια όμορφη ξενάγηση στον ζεστό αυτό χώρο, οι μαθητές μας γύρισαν πίσω στον χρόνο και έμαθαν να σέβονται την παράδοση!