Πρόσφατα Γεγονότα

Οι υψηλοί στόχοι και η μεγάλη προσπάθεια είχαν ως αποτέλεσμα την εισαγωγή όλων των μαθητών μας στα Ανώτατα και Τεχνολογικά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα.

Οι απόφοιτοί μας στελεχώνουν και φέτος όπως κάθε χρόνο τις ανώτατες σχολές Ανθρωπιστικών επιστημών, Ιατρικής, Πληροφορικής, Πολυτεχνείου. 

Τα ιδιαιτέρως θετικά αποτελέσματα και οι υψηλές επιδόσεις συνιστούν τη μεγαλύτερη δικαίωση των προσπαθειών, των κόπων και της αξιέπαινης δουλειάς μιας πολύχρονης εκπαιδευτικής πορείας και της κορύφωσής της από πλευράς μαθητών και καθηγητών. 

Συγχαίρουμε θερμά όλους τους υποψήφιους -μαθητές και απόφοιτους- των φετινών Πανελλαδικών Εξετάσεων και τους ευχόμαστε να κατακτήσουν τους νέους δρόμους της γνώσης, της εξειδίκευσης και του πολιτισμού. 

Συγκίνηση, χαρά και νοσταλγία, τα συναισθήματα που άφησε σε όλους μας, μαθητές, γονείς, εκπαιδευτικό και διοικητικό προσωπικό η μεγάλη καταληκτική γιορτή μας προς τιμήν του Γιώργου Ζαμπέτα. Τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και παρουσιάσανε με συνέπεια και χάρη τα χορευτικά, μουσικά και θεατρικά τους δρώμενα. Ευχαριστούμε όλους όσοι βοήθησαν στην οργάνωση και την ολοκλήρωση αυτής της επιτυχημένης παράστασης και κυρίως τα παιδιά για τη μεγάλη τους προσπάθεια. Ευχαριστούμε επίσης τους γονείς και τους λοιπούς προσκεκλημένους, οι οποίοι μας τίμησαν με την παρουσία τους και μοιράστηκαν μαζί μας τις μοναδικές αυτές στιγμές. Ανανεώνουμε τις ευτυχείς μας συναντήσεις με τη νέα σχολική χρονιά και ευχόμαστε σε όλους...

...Καλό Καλοκαίρι!!!

«Ο καλός μας γείτονας Γιώργος Ζαμπέτας» είναι μια παράσταση-αφιέρωμα στον μεγάλο δεξιοτέχνη του μπουζουκιού, Αιγαλεώτη και αγαπητό γείτονα του σχολείου μας, Γιώργο Ζαμπέτα. Ιχνηλατώντας τη ζωή του και τα στιγμιότυπά της, παρακολουθώντας την πορεία της καριέρας του από την αρχή της μέχρι την αναγνώριση, ανακαλώντας συνεργάτες και μεγάλες επιτυχίες οι μαθητές μας ανακαλύπτουν και μεταδίδουν την εικόνα και την ψυχή αυτού του γνωστού-άγνωστού μας καλλιτέχνη. Τον ανακαλούμε σήμερα να παρατηρεί από το μπαλκόνι του τους μαθητές, να τους πετάει δεκάρες και να τους πιάνει την κουβέντα με τη γνωστή του αυθορμησία. Έτσι, αποτίουμε έναν φόρο τιμής στον άνθρωπο και καλλιτέχνη χορεύοντας, τραγουδώντας, αναπαριστώντας. 

Στις 15 Ιουνίου, ημέρα Παρασκευή και ώρα 20:00 σας περιμένουμε στο θέατρο ''Αλέξης Μινωτής'' στη μεγάλη μας γιορτή!

Το φως στο μπαλκόνι του Ζαμπέτα ανάβει ξανά για μια βραδιά κι η φωνή του μας μιλά....

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η παράσταση των Εκπαιδευτηρίων ''Όνειρο καλοκαιρινής νύχτας'' του Ουίλιαμ Σαίξπηρ στο Συνεδριακό Κέντρο των ΤΕΙ Πειραιά. Η παρουσία των παιδιών ήταν εξαιρετική σε μια παράσταση ξεκαρδιστική. Σε μετάφραση του Ερρίκου Μπελιέ και σκηνοθεσία του σκηνοθέτη, ηθοποιού και θεατρολόγου των Εκπαιδευτηρίων Νίκου Ευσταθιάδη ανέβηκε το κλασικό και πολυπαιγμένο αυτό σαιξπηρικό έργο με την ξεχωριστή και απολαυστική ερμηνεία των μαθητών μας.