Πρόσφατα Γεγονότα

Αγαπητοί γονείς, 

την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου τα Εκπαιδευτήρια υποδέχτηκαν τους μαθητές τους ξεκινώντας τη νέα σχολική χρονιά με όραμα και αισιοδοξία. Η έναρξη έγινε με τον αγιασμό που τελέστηκε σε διαφορετικές συνθήκες και στη συνέχεια οι μαθητές παρακολούθησαν το πρόγραμμα της ημέρας. Μοιράστηκαν τα προγράμματα καθώς και όλα τα έντυπα. 

Θερμή παράκληση προς τους γονείς, μέχρι την Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου, να επιστραφεί η αίτηση που αφορά τις σχολικές δραστηριότητες.

Η διοίκηση, οι διευθυντές, το διδακτικό και βοηθητικό προσωπικό όλων των βαθμίδων σας ευχόμαστε ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ με υγεία και ατομική ευθύνη!

Αγαπητοί γονείς, 

Σύμφωνα με την υπουργική απόφαση η επίσημη έναρξη των μαθημάτων στα σχολεία όλης της χώρας, θα γίνει τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου. Λόγω της εορτής του Εσταυρωμένου για τον δήμο Αιγάλεω, η έναρξη των μαθημάτων για όλα τα σχολεία του δήμου μας, θα γίνει την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου. 

Με εκτίμηση, 

Η Διεύθυνση 

Η άριστη εικόνα των Εκπαιδευτηρίων μας αξιολογείται άριστα και επαινείται από το Γαλλικό Ινστιτούτο! 

Αγαπητοί γονείς, 

σας ενημερώνουμε ότι τα Εκπαιδευτήριά μας θα ξεκινήσουν πρόγραμμα ηλεκτρονικής διδασκαλίας που αφορά τα ξενόγλωσσα μαθήματα. Η έναρξη των μαθημάτων θα γίνει Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2020, ανεξαρτήτως της ημερομηνίας έναρξης του σχολικού έτους. 

Για το πρόγραμμα της τηλεκπαίδευσης θα ενημερωθείτε άμεσα με νεότερη ανακοίνωση. 

Με εκτίμηση,

Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ 

Αγαπητοί γονείς, καλά μας παιδιά,

οι διακοπές του καλοκαιριού τελείωσαν και όλοι μαζί με αισιοδοξία και ατομική ευθύνη, μπαίνουμε στην καινούργια σχολική χρονιά 2020-21. 

Όλο το σχολικό δυναμικό των Εκπαιδευτηρίων είναι σε πλήρη ετοιμότητα και δραστηριοποιείται στην απρόσκοπτη λειτουργία του εκπαιδευτικού έργου, με στόχο την άριστη προετοιμασία της εκπαιδευτικής διαδικασίας. 

Η έναρξη των σχολείων θα ανακοινωθεί την 1η Σεπτεμβρίου. Η επικοινωνία μας θα συνεχίσει με νεότερες ανακοινώσεις. 

Ευχόμαστε υγεία σε όλους και αισιοδοξία!

Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Με καθολική επιτυχία ολοκληρώθηκαν και φέτος οι εξετάσεις γλωσσομάθειας για τους μαθητές των Εκπαιδευτηρίων Διαμαντόπουλου.