Αγαπητοί γονείς/κηδεμόνες,

Σε λίγες μέρες θα γιορτάσουμε το Άγιο Πάσχα και την Ανάσταση του Θεανθρώπου. 

Όλοι μας βιώνουμε, από τις 11 Μαρτίου, την υποχρεωτική αναστολή της λειτουργίας των σχολείων και τα έκτακτα προληπτικά μέτρα που θέσπισε η Πολιτεία. Από την πρώτη στιγμή με υψηλό αίσθημα ευθύνης, σταθήκαμε κοντά σας και με συντονισμένες προσπάθειες στηρίξαμε την εξ αποστάσεως εκπαίδευση των μαθητών μας. 

Είναι συγκινητική και η δική σας στήριξη στις προσπάθειές μας. Πρέπει μ'αυτό το μήνυμα να σας ευχαριστήσουμε θερμά που ανταποκρίνεστε στο ακέραιο, όπως είχαμε συμφωνήσει και καταβάλλετε αμελλητί τα δίδακτρα των παιδιών σας. 

Από την πλευρά μας υποσχόμαστε να μη χαθεί τίποτε από τη διδακτέα ύλη των παιδιών σας, γι'αυτό και θα είμαστε μαζί σας μέχρι τη Μεγάλη Τετάρτη και αμέσως την Τετάρτη μετά το Πάσχα. Παράλληλα, σχεδιάζουμε τη συνέχιση της ύλης, ώστε να ολοκληρωθεί σε πλήρες πρόγραμμα η επάρκεια του γνωστικού αντικειμένου, χωρίς κενά. Με τη στήριξή σας και τη σύμφωνη γνώμη σας, θα συνεχίσουμε την εκπαίδευση των μαθητών μας. Η διορατικότητα και η εμπειρία των στελεχών μας καθώς και η υπευθυνότητα του εκπαιδευτικού μας προσωπικού, σε όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης, αποτελούν εχέγγυα για την μελλοντική μας πορεία. 

Ας ευχηθούμε,

το Άγιο Φως της Αναστάσεως να φωτίσει τις ψυχές όλων μας και η Ανάσταση του Θεανθρώπου να αναστήσει τις ελπίδες μας για ασφαλή επάνοδο στην ομαλότητα.

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!