Τα Εκπαιδευτήρια Διαμαντόπουλου διαθέτουν άρτιες και σύγχρονες εγκαταστάσεις μέσα σε ένα ιδανικό περιβάλλον.

Οι εγκαταστάσεις των Εκπαιδευτηρίων μας προσφέρουν ένα συνδυασμό φυσικού περιβάλλοντος και σύγχρονων ανέσεων, ώστε τα παιδιά να μεγαλώνουν πραγματικά μέσα στη φύση απολαμβάνοντας παράλληλα όλα τα σύγχρονα παιδαγωγικά μέσα που προσφέρουν οι νέες τεχνολογίες.

Ο πρόσφατα ανακαινισμένος χώρος μας διαθέτει κατάλληλα διαμορφωμένους χώρους και τον απαραίτητο εξοπλισμό για την εξυπηρέτηση κάθε κατηγορίας χρηστών, συμπεριλαμβανομένων και των εμποδιζόμενων ατόμων (ράμπες, WC, ανελκυστήρας, ανελκυστήρας σκαλοπατιών).

Διαθέτουμε 2 αίθουσες πληροφορικής πλήρως εξοπλισμένες και γωνιά υπολογιστών ξεχωριστά σε καθεμία από τις αίθουσες διδασκαλίας. Επιπροσθέτως, όλες οι τάξεις διαθέτουν διαδραστικούς πίνακες.

Τα Εκπαιδευτήρια Διαμαντόπουλου έχουν δίκτυο ασύρματου internet wifi σε όλους τους χώρους, έτσι ώστε οι εκπαιδευτικοί να έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο κατά τη διάρκεια του μαθήματος.

Επιπλέον, οι εγκαταστάσεις μας περιλαμβάνουν εργαστήριο φυσικής - χημείας και εικαστικών,  γυμναστήριο, αίθουσες μουσικής, ξένων γλωσσών και θεατρικής αγωγής.

Στον προαύλιο χώρο του σχολείου μας υπάρχουν γήπεδα και χώροι αθλοπαιδιών, μεγάλη παιδική χαρά, καθώς και αμφιθέατρο εκδηλώσεων και παραστάσεων.

Τα παιδιά εξυπηρετούνται από σχολικά λεωφορεία των Εκπαιδευτηρίων Διαμαντόπουλου.