Την περσινή χρονιά συμπληρώσαμε εξήντα τέσσερα ( 64 ) χρόνια δημιουργικής παρουσίας στον χώρο της Δυτικής Αθήνας. Εξήντα τέσσερα χρόνια συνεχούς, συνεπούς και υπεύθυνης εκπαιδευτικής αναζήτησης μεθόδων και στρατηγικών, που μας καθιέρωσαν στις  συνειδήσεις μαθητών και γονιών. Αξιοποιώντας τα πολυμέσα αλλά και διατηρώντας τα παραδοσιακά δεδομένα της εκπαιδευτικής πολιτικής μας, δημιουργούμε με αυστηρά κριτήρια, το εκπαιδευτικό όραμα του μέλλοντος. Τα καινοτομικά προγράμματά μας, η καθημερινή αξιολόγηση και η πλουραλιστική πολιτισμική μας άποψη, μας καθιστούν ασυναγώνιστους. Και τη φετινή χρονιά με συνέπεια, ακεραιότητα, αγάπη και εκπαιδευτική δυναμική υψηλού επιπέδου, συνεχίζουμε να πραγματώνουμε το όραμα της παιδείας, που ανοίγει δρόμους, ορίζοντες της σκέψης και ποιεί ήθος.  

       Τα Εκπαιδευτήριά μας απευθύνονται στους προγενέστερους μαθητές μας και σημερινούς άριστους επιστήμονες και καταξιωμένους επαγγελματίες και τους καλούν να επανασυνδέσουν τους δεσμούς με το Σχολείο και να μας εμπιστευτούν την εκπαίδευση των παιδιών τους. Το σχολείο μας έχει ολοκληρωμένη εκπαιδευτική φιλοσοφία και θεωρεί ότι η μάθηση και η αγωγή αποτελούν τους δύο πυλώνες της προσωπικότητας του ανθρώπου. Η δημοκρατία και ο ελληνοκεντρισμός αποτελούν τις διαχρονικές κορωνίδες των αξιών μας. Μέσα από τις πολιτιστικές μας εκδηλώσεις, όπως αυτή του Ιουνίου του 2017, στην οποία συνεργάστηκαν και οι τρεις ( 3 ) βαθμίδες για την πραγματοποίηση τριών ( 3 ) μεγάλων αφιερωμάτων (στον βιρτουόζο του κλαρίνου Πέτρο Λούκα Χαλκιά, στον θεατράνθρωπο Γιώργο Μεσσάλα και στον μουσικοσυνθέτη Μίκη Θεοδωράκη), προάγουμε και (επι)κοινωνούμε το υψηλό και μοναδικό φρόνημα της πολιτισμικής κληρονομιάς μας. 

      Εξακολουθούμε και το 2018, να στεκόμαστε πιστοί στο μορφωτικό μας έργο, όχι μόνο δια της τυπικής, ωριαίας διδασκαλίας, αλλά και μέσα από πολιτιστικές δραστηριότητες, εκδοτικές πρωτοβουλίες, ομίλους και ένα ολόκληρο δίκτυο εκπαιδευτικών προγραμμάτων σε όλους τους τομείς (υπολογιστών, ξένων γλωσσών κοκ) ακολουθώντας τον -αλλά, κυρίως, παράγοντας- πολιτισμό. 

Επικοινωνήστε μαζί μας και ανανεώστε την εμπιστοσύνη σας. Θα χαρούμε να σας ξαναδούμε και να προσφέρουμε στο παιδί σας ανταγωνιστικά προγράμματα προδιαγραφών Κολεγίων.