ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ

 • ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ

  Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες, Τα Εκπαιδευτήριά μας την Πέμπτη , 31 Μαΐου 2018 και ώρα 18.00 μ.μ., θα πραγματοποιήσουν στο Αθλητικό Κέντρο Χαϊδαρίου (Ηρώων Πολυτεχνείου & 3ης Σεπτεμβρίου – Χαϊδάρι), το καθιερωμένο αθλητικό πανόραμα των μαθητών του παιδικού σταθμού «Πρώτη Πρόβα», του Νηπιαγωγείου και του Δημοτικού.

  Διαβάστε Περισσότερα

 • Χριστουγεννιάτικο Bazaar Δημοτικού

  Πολύχρωμο, λαμπερό και πλούσιο ήταν το φιλανθρωπικό χριστουγεννιάτικο Bazaar του Νηπιαγωγείου και του Δημοτικού μας, το οποίο πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, 18/12/2017, παράλληλα με την παράδοση των ελέγχων προόδου των μαθητών.

  Διαβάστε Περισσότερα

 • Μια ''γλυκιά'' επίσκεψη

  Την Παρασκευή, 20/ 10/ 2017, τα Εκπαιδευτήριά μας φιλοξένησαν την εταιρεία σοκολατοποιΐας ΙΟΝ. Τα παιδιά παρακολούθησαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον κι ενθουσιασμό ένα θεατρικό δρώμενο για την ιστορία ανακάλυψης, παρασκευής και κατανάλωσης του κακάο και για τα οφέλη της σοκολάτας. Μετά το δρώμενο, προσφέρθηκαν στους μαθητές του δημοτικού σοκοφρέτες γάλακτος ΙΟΝ, τις...

  Διαβάστε Περισσότερα

 • Το Τρένο των ονείρων

  Η καλοκαιρινή γιορτή "Το τρένο των ονείρων" του παιδικού σταθμού "Πρώτη Πρόβα" πραγματοποιήθηκε στα Εκπαιδευτήρια Διαμαντόπουλου την Παρασκευή 19/06 με μεγάλη επιτυχία και αγάπη από τις δασκάλες.

  Διαβάστε Περισσότερα