Β ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ

 • Η Β' τάξη στο Kids Cooking Club

  Την Τρίτη, 14/1/2020, η Β' τάξη επισκέφθηκε το Kids Cooking Club, όπου τα παιδιά έγιναν μικροί μάγειρες. Έμαθαν τους κανόνες υγιεινής της κουζίνας, μίλησαν για τη σωστή και ισορροπημένη διατροφή και μαγείρεψαν ατομικές πίτσες με λαχανικά, γαλοπούλα και τυρί, τις έψησαν και μετά τις απόλαυσαν. 

  Διαβάστε Περισσότερα

 • Φτιάχνοντας τροφή για τα πουλάκια

  Στα πλαίσια του μαθήματος Μελέτη Περιβάλλοντος οι μαθητές της Β' Τάξης έμαθαν πώς να φτιάχνουν τροφή για τα πουλάκια χρησιμοποιώντας απλά υλικά που έχουμε όλοι στο σπίτι μας, όπως: νιφάδες καλαμποκιού, ξηρούς καρπούς, ψίχουλα ψωμιού, φρυγανιές και βούτυρο. Επιθυμία μας ήταν να ταϊσουμε πολλά πουλάκια!!!

  Διαβάστε Περισσότερα

 • Επίσκεψη στο Hellenic Motor Museum

  Οι μαθητές της Β΄Δημοτικού επισκέφθηκαν το Hellenic Motor Museum, όπου είδαν πολλών ειδών αυτοκίνητα, από αντίκες μέχρι και πιο σύγχρονα αυτοκίνητα. Έμαθαν για την ιστορία και την εξέλιξή τους μέσα στο χρόνο, καθώς επίσης παρακολούθησαν το πρόγραμμα "Κυκλοφορώ Υπέυθυνα", από το περιοδικό Drive. 

  Διαβάστε Περισσότερα

 • Θεματικό Πάρκο και Μουσείο Δεινοσαύρων

  Στα πλαίσια των πολιτιστικών εκδηλώσεων του σχολείου, η Β' τάξη των Εκπαιδευτηρίων επισκέφθηκε το Θεματικό Πάρκο και Μουσείο Δεινοσαύρων. Οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μια μοναδική εμπερία με τρισδιάστατα εκθέματα που διαθέτουν κίνηση και ήχο, δημιουργώντας το απίστευτο σκηνικό του κόσμου που έζησαν τα προϊστορικά ζώα. 

  Διαβάστε Περισσότερα

 • Η Β' ΤΑΞΗ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

  Την Πέμπτη, 26/04, οι μαθητές της Β' τάξης παρακολούθησαν το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Ταξίδι στην Ιστορία της Μικράς Ασίας» στο Μουσείο Μικρασιατικού Πολιτισμού στο Αιγάλεω.

  Διαβάστε Περισσότερα

 • Ο όμιλος χορού στο Δημοτικό μας

  Ο χορός είναι μία δραστηριότητα που ευνοεί τη σωματική, διανοητική και ψυχική ανάπτυξη του παιδιού. Βοηθάει το παιδί να εκφράζει αυτό που νιώθει μέσα του, βελτιώνει την αυτοπεποίθησή του και ενισχύει την κοινωνικότητά του. Συμβάλλει ιδιαιτέρως στην μυϊκή συναρμογή και στην ισορροπία του παιδιού και γενικά γυμνάζει το σώμα του...

  Διαβάστε Περισσότερα

 • ΩΡΑΡΙΟ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ

  Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες, η σταθερή και συνεπής συνεργασία με τους διδάσκοντες συνιστά μία θεμελιώδη αρχή της ομαλής και επιτυχούς φοίτησης του παιδιού σας στο σχολείο μας.

  Διαβάστε Περισσότερα