ΓΥΜΝΑΣΙΟ

 • ΕΝΑΡΚΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

  Τα Εκπαιδευτήριά μας, την Τετάρτη, 11 Σεπτεμβρίου, και ώρα 09.00, ξεκινάνε την καινούρια σχολική χρονιά με τον Αγιασμό και στη συνέχεια με τη γνωριμία της τάξης και την παράδοση του προγράμματος και της λίστας των βιβλίων του Δημοτικού, που υπάρχει και στο site. Στις 12.00 θα ξεκινήσουν τα δρομολόγια επιστροφής. Από την Πέμπτη, το Σχολείο θα...

  Διαβάστε Περισσότερα

 • Συμμετοχή στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Φυσικής ''Αριστοτέλης''

  Τις θερμότερες ευχές μας εκφράζουμε στους μαθητές μας της Γ' Γυμνασίου Αργυρίου, Καββαδά, Καράκου και Μακρή, οι οποίοι θα συμμετάσχουν στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Φυσικής "Αριστοτέλης" Γυμνασίου που θα διεξαχθεί το Σάββατο, 10 Μαρτίου, 09:30-12:30, με την Επιστημονική και Εκπαιδευτική ευθύνη του τμήματος Φυσικής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

  Διαβάστε Περισσότερα

 • ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΗΜΕΡΑ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΥ

  Ένα φαινόμενο με τρομακτικές διαστάσεις που δυστυχώς αποτελεί μάστιγα και πραγματικά μια πολύ άσχημη εμπειρία για μεγάλο ποσοστό μαθητών.

  Διαβάστε Περισσότερα

 • Σχολικός ψηφιακός διαγωνισμός «Λέμε όχι στον σχολικό και διαδικτυακό εκφοβισμό»

  Οι μαθητές της Γ' Γυμνασίου συμμετείχαν στον φετινό διαγωνισμό που διοργανώνεται από το Βρετανικό Συμβούλιο και την Ελληνική Επιτροπή Ολυμπιακής Εκεχειρίας με θέμα τον σχολικό και διαδικτυακό εκφοβισμό.

  Διαβάστε Περισσότερα

 • ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΚΑΓΚΟΥΡΟ

  Αγαπητοί Γονείς/Κηδεμόνες, Τα Εκπαιδευτήριά μας θα λειτουργήσουν ως Εξεταστικό Κέντρο στον Διεθνή Μαθηματικό Διαγωνισμό Καγκουρό Ελλάς, το Σάββατο 17 Μαρτίου 2018 στις 09:00 (διάρκεια 1 ώρα και 30 λεπτά).

  Διαβάστε Περισσότερα

 • Η ΟΜΑΔΑ TAE KWON DO ΣΤΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ THE OLYMPIC DREAM

  To Σάββατο και την Κυριακή, 10 και 11 Φεβρουαρίου 2018, μια ομάδα μαθητών από τον όμιλο Tae Kwon Do των Εκπαιδευτηρίων συμμετείχε στη διοργάνωση “The Olympic dream 2018”. Η διοργάνωση επικεντρώνεται στο Ολυμπιακό άθλημα του ΤαεΚβοΝτο (WTF TAE KWON DO) και πραγματοποιήθηκε στο κλειστό ολυμπιακό στάδιο πυγμαχίας Περιστερίου Γεώργιος Στεφανόπουλος.

  Διαβάστε Περισσότερα

 • Αξιοποίηση των τεχνολογικών μέσων και του διαδικτύου για τη διδασκαλία των Αγγλικών (Mέρος 2)

  Σε συνέχεια της προσπάθειας ενσωμάτωσης των εργαλείων Web 2.0 στην εκπαίδευση, οι μαθητές της Γ' Γυμνασίουστο μάθημα των Αγγλικών αξιοποίησαν 2 διαφορετικά εργαλεία του διαδικτύου για την καλύτερη εμπέδωση και αφομοίωση λεξιλογίου που αφορά στην τεχνολογία και επεξεργάστηκαν εφαρμογές μέσα από τις οποίες μπορούν να συνεργαστούν και να μοιραστούν υλικό και...

  Διαβάστε Περισσότερα

 • ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2018

  Την Τετάρτη, 31/01/2018, πραγματοποιήθηκε από τις τρεις βαθμίδες (Δημοτικό- Γυμνάσιο- Λύκειο) η κοπή της 61ης πρωτοχρονιάτικης πίτας των Εκπαιδευτηρίων Διαμαντόπουλου για το νέο έτος, ενώ την Τετάρτη στις 7 του μήνα πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας του εκπαιδευτικού, διοικητικού και βοηθητικού προσωπικού.

  Διαβάστε Περισσότερα

 • ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ

  Το σχολείο μας στήριξε έμπρακτα τον περασμένο μήνα τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες μέσω της συλλογής τροφίμων. Τα τρόφιμα που συγκεντρώθηκαν από τους μαθητές του Γυμνασίου και του Λυκείου των Εκπαιδευτηρίων μας προσφέρθηκαν στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου Αιγάλεω για την οργάνωση συσσιτίων.

  Διαβάστε Περισσότερα

 • Φιλανθρωπική προσφορά

  Την Παρασκευή, 22 Δεκεμβρίου 2017, μία ομάδα μαθητών της Γ' Γυμνασίου των Εκπαιδευτηρίων μας επισκέφθηκε το Χριστοδούλειο Ίδρυμα, στο οποίο δόθηκαν τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν στο χριστουγεννιάτικο bazaar του Γυμνασίου! 

  Διαβάστε Περισσότερα

 • ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ TAE KWON DO

  Χτες, 19/12/2017, υπό την επίβλεψη του χρυσού Ολυμπιονίκη Μιχάλη Μoυρούτσου και του δασκάλου των παιδιών και προπονητή του αγωνίσματος στον Ολυμπιακό, Νίκου Κυρίτση, διεξήχθησαν οι εξετάσεις για τις ζώνες Tae Kwon Do των μαθητών του σχολείου μας.

  Διαβάστε Περισσότερα

 • Ευγενική προσφορά

  Αγαπητοί γονείς, ο κ. Dr. Φαρμάκας Νικόλαος, γονέας μαθητή των Εκπαιδευτηρίων μας και υπεύθυνος του Αλλεργιολογικού Τμήματος Παίδων-Ενηλίκων του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Νίκαιας, προσφέρει για τους μαθητές, τους γονείς και το εκπαιδευτικό προσωπικό όλων των βαθμίδων του σχολείου, δωρεάν αλλεργιολογικό έλεγχο για τον καινούριο χρόνο. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να...

  Διαβάστε Περισσότερα

 • ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

  Στις 23 Νοεμβρίου 2017, οι μαθητές της Γ’ γυμνασίου συμμετείχαν σε εκπαιδευτικό πρόγραμμα των εκδόσεων Πατάκη με αφορμή το μήνα εφηβείας. Το πρόγραμμα αυτό στηρίχτηκε στο βιβλίο «Το μυστικό καταφύγιο» του Γιώργου Παναγιωτάκη, συγγραφέα και κινηματογραφιστή, σε συνεργασία με τη Βιβλιοθήκη του Ιδρύματος Ευγενίδου και το UTechLab.

  Διαβάστε Περισσότερα

 • ΣΥΛΛΟΓΗ ΕΙΔΩΝ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΜΜΥΡΟΠΑΘΕΙΣ

  Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες, το σχολείο μας οργανώνει ανθρωπιστική βοήθεια για τους πλημμυροπαθείς κατοίκους της Δυτικής Αττικής συγκεντρώνοντας είδη πρώτης ανάγκης:

  Διαβάστε Περισσότερα

 • Παράσταση για τον σχολικό εκφοβισμό

  Γιάννης “Χ”=ξένος: Μια παράσταση με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Bullying από το θέατρο Τόπος Αλλού. Η συγκεκριμένη παράσταση είναι μια παράσταση έτσι χτισμένη και δομημένη που δίνει την δυνατότητα στο κοινό να εκφραστεί και να ακουστούν οι απόψεις του μέσα στο θέατρο κατά την διάρκεια της παράστασης. Έτσι αναπτύσσεται ένας διάλογος ανάμεσα στη σκηνή και στους θεατές που έχουν...

  Διαβάστε Περισσότερα

 • Άλλη μια επιτυχία των Εκπαιδευτηρίων μας!

  Η συμμετοχή των μαθητών Α' - Γ' Γυμνασίου των ΕΚΠ.ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ, στις εξετάσεις για τα πιστοποιητικά γλωσσομάθειας Cambridge στέφθηκε με απόλυτη...

  Διαβάστε Περισσότερα

 • Εκδήλωση για την γιορτή της 25ης Μαρτίου 2015

  Οι μαθητές του Γυμνασίου και του Λυκείου των Εκπαιδευτηρίων μας με πολύ κόπο και προσπάθεια, θέλησαν να παρουσιάσουν με τον δικό τους τρόπο και να τιμήσουν την εθνική μας επέτειο. Με ιδιαίτερη χαρά λοιπόν, διοργανώνεται η εκδήλωση τη Δευτέρα 23 Μαρτίου στις 19:00 στο Κέντρο Πολιτισμού "Ελληνικό Μολύβι". Σας περιμένουμε.

  Διαβάστε Περισσότερα