ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ

 • ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ 2018

  Διαβάστε Περισσότερα

 • ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΜΟΝΤΕΛΟΥ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ

  Ακόμη ένα συνέδριο του μοντέλου Ηνωμένων Εθνών έλαβε χώρα και είχαμε την χαρά και φέτος να συμμετάσχουμε σαν σχολείο και να παρευρεθούμε ως πρεσβευτές της Αρμενίας.

  Διαβάστε Περισσότερα

 • ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΚΑΓΚΟΥΡΟ

  Αγαπητοί Γονείς/Κηδεμόνες, Τα Εκπαιδευτήριά μας θα λειτουργήσουν ως Εξεταστικό Κέντρο στον Διεθνή Μαθηματικό Διαγωνισμό Καγκουρό Ελλάς, το Σάββατο 17 Μαρτίου 2018 στις 09:00 (διάρκεια 1 ώρα και 30 λεπτά).

  Διαβάστε Περισσότερα

 • ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2018

  Την Τετάρτη, 31/01/2018, πραγματοποιήθηκε από τις τρεις βαθμίδες (Δημοτικό- Γυμνάσιο- Λύκειο) η κοπή της 61ης πρωτοχρονιάτικης πίτας των Εκπαιδευτηρίων Διαμαντόπουλου για το νέο έτος, ενώ την Τετάρτη στις 7 του μήνα πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας του εκπαιδευτικού, διοικητικού και βοηθητικού προσωπικού.

  Διαβάστε Περισσότερα

 • Η ΠΕΝΘΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

  Στις 15 Δεκέμβρη το Λύκειο των Εκπαιδευτηρίων μας πραγματοποίησε πενθήμερη εκδρομή στη Θεσσαλονίκη. Την πρώτη μέρα της εκδρομής οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στα Κάστρα στην Παλαιά Πόλη, το σύμπλεγμα πύργων, τειχών και οχυρώσεων με μοναδική αρχαιολογική, αρχιτεκτονική και ιστορική σημασία και να θαυμάσουν από κοντά τον Λευκό Πύργο.

  Διαβάστε Περισσότερα

 • ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ

  Το σχολείο μας στήριξε έμπρακτα τον περασμένο μήνα τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες μέσω της συλλογής τροφίμων. Τα τρόφιμα που συγκεντρώθηκαν από τους μαθητές του Γυμνασίου και του Λυκείου των Εκπαιδευτηρίων μας προσφέρθηκαν στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου Αιγάλεω για την οργάνωση συσσιτίων.

  Διαβάστε Περισσότερα

 • Ευγενική προσφορά

  Αγαπητοί γονείς, ο κ. Dr. Φαρμάκας Νικόλαος, γονέας μαθητή των Εκπαιδευτηρίων μας και υπεύθυνος του Αλλεργιολογικού Τμήματος Παίδων-Ενηλίκων του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Νίκαιας, προσφέρει για τους μαθητές, τους γονείς και το εκπαιδευτικό προσωπικό όλων των βαθμίδων του σχολείου, δωρεάν αλλεργιολογικό έλεγχο για τον καινούριο χρόνο. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να...

  Διαβάστε Περισσότερα

 • ΣΥΛΛΟΓΗ ΕΙΔΩΝ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΜΜΥΡΟΠΑΘΕΙΣ

  Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες, το σχολείο μας οργανώνει ανθρωπιστική βοήθεια για τους πλημμυροπαθείς κατοίκους της Δυτικής Αττικής συγκεντρώνοντας είδη πρώτης ανάγκης:

  Διαβάστε Περισσότερα

 • Αποχαιρετώντας τον εκλεκτό δάσκαλο, φίλο και συνεργάτη Κυριάκο Βανικιώτη

  Με ανείπωτη θλίψη και πόνο γέμισε η ψυχή μας το πρωί της Δευτέρας, 11 Σεπτεμβρίου, στο άκουσμα της είδησης του αιφνίδιου θανάτου του αγαπημένου μας δάσκαλου, φίλου και συνεργάτη, Κυριάκου Βανικιώτη.

  Διαβάστε Περισσότερα

 • Επιτυχόντες Πανελληνίων Εξετάσεων 2015

  Θέλουμε να συγχαρούμε τους μαθητές μας για την μεγάλη τους επιτυχία στις Πανελλήνιες εξετάσεις και την εισαγωγή τους σε σχολές των ΑΕΙ και των ΤΕΙ της χώρας. Τα εύσημα ανήκουν και στους καθηγητές που καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς και παρά το μεγάλο...

  Διαβάστε Περισσότερα

 • 3η Θέση στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Στίβου Νεανίδων

  Η δικιά μας, Κλειώ Σάντα, μαθήτρια της Β' Λυκείου, αφού κατάφερε να διακριθεί και να καταλάβει την 2η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Παίδων/Κορασίδων στα 100 μ. μετ'εμποδίων και την 1η θέση στην κατηγορία Εφήβων-Νεανίδων, συνέχισε την ανοδική της πορεία και ως μέλος της εθνικής αποστολής, ανέβηκε στο βάθρο, κατακτώντας το χάλκινο μετάλιο στις σκυτάλες 4Χ100...

  Διαβάστε Περισσότερα

 • Πανελλήνιες Εξετάσεις 2015

  Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές και τους καθηγητές μας που μετά από μια σωστά οργανωμένη και άρτια δομημένη σχολική πορεία με κορύφωση την εντατική προσπάθεια στην τελευταία τάξη του Λυκείου, επιτυγχάνουν τον τελικό στόχο τους,που είναι η ένταξή τους στις σχολές της προτίμησής τους.

  Διαβάστε Περισσότερα

 • Εκδήλωση για την γιορτή της 25ης Μαρτίου 2015

  Οι μαθητές του Γυμνασίου και του Λυκείου των Εκπαιδευτηρίων μας με πολύ κόπο και προσπάθεια, θέλησαν να παρουσιάσουν με τον δικό τους τρόπο και να τιμήσουν την εθνική μας επέτειο. Με ιδιαίτερη χαρά λοιπόν, διοργανώνεται η εκδήλωση τη Δευτέρα 23 Μαρτίου στις 19:00 στο Κέντρο Πολιτισμού "Ελληνικό Μολύβι". Σας περιμένουμε.

  Διαβάστε Περισσότερα

 • Επίσκεψη της Γ΄ λυκείου στο ίδρυμα Λασκαρίδη

  Επισκεφτήκαμε το Φεβρουάριο το ίδρυμα Λασκαρίδη με τη Γ΄...

  Διαβάστε Περισσότερα

 • Συγχαρητήρια στους μαθητές μας!!

  Και φέτος το σχολείο μας είχε ιδιαίτερα υψηλές επιδόσεις στις Πανελλήνιες Εξετάσεις.Με συνολικό ποσοστό επιτυχίας που φτάνει το 95% (80% σε τμήματα ΑΕΙ και 15% σε τμήματα ΤΕΙ), οι μαθητές μας κατάφεραν να εισέλθουν στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Ευχόμαστε οι κόποι όλων των παιδιών να επέφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Θερμά συγχαρητήρια σε όλους, αποφοίτους,...

  Διαβάστε Περισσότερα