ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΙ ΟΜΙΛΟΙ

Τα Εκπαιδευτήρια μας μέσα από τις δημιουργικές δράσεις και εκδηλώσεις που πραγματοποιεί στο τέλος κάθε σχολικής χρονιάς, επέλεξε από την φετινή χρονιά να προσφέρει στους μαθητές και τις μαθήτριες ένα διαφορετικό πρόγραμμα δραστηριοτήτων πέραν των σχολικών μαθημάτων.

Η προσπάθεια αυτή επιτρέπει στα παιδιά να ασχοληθούν και να δραστηριοποιηθούν σε διάφορα γνωστικά αντικείμενα με γνώμονα την ομαδική προσπάθεια και συμμετοχή,χωρίς τις απαιτήσεις και τις αυστηρές ανάγκες της καθημερινής εκπαιδευτικής διαδικασίας.

Έτσι, οι μαθητές με προσωπική επιλογή, συμμετέχουν σε μια γόνιμη ενασχόληση μέσα από την οποία προσπαθούν να ανακαλύψουν τις δυνατότητες τους.

  • ΟΝΕΙΡΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗΣ ΝΥΧΤΑΣ

    Παραμύθι, παιχνίδι, φαντασία, γέλιο και όνειρο είναι κάποια από τα βασικά συστατικά του «Ονείρου καλοκαιρινής νύχτας» του Σαίξπηρ. Δύο κόσμοι, του ονείρου και της πραγματικότητας που διαχέονται ο ένας στον άλλο μέσα στο ακαθόριστο νεφέλωμα της μετάβασης από την παιδικότητα στην ενηλικίωση. Αλλά τι άλλο είναι το όνειρο εκτός από μια...

    Διαβάστε Περισσότερα

  • ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΤΗΣ Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ

    Πραγματικά αριστουργήματα τα έργα των μαθητών της Α΄ Γυμνασίου, που σχεδιάστηκαν, κατασκευάστηκαν και παρουσιάστηκαν στο πλαίσιο του μαθήματος της Τεχνολογίας με διδάσκουσα την κα Κότσιρα. Δουλεύοντας με πολύ κέφι, έμπνευση και φαντασία τα παιδιά παρουσίασαν το έργο που επέλεξαν από τον Τεχνολογικό Τομέα. Επιστήμη, τεχνολογία και παιδική δημιουργικότητα στα καλύτερά...

    Διαβάστε Περισσότερα