ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 • Σας προσκαλούμε στο πασχαλινό bazaar

  Αγαπητοί γονείς-κηδεμόνες, Σας προσκαλούμε στο Πασχαλινό Bazaar που θα γίνει στην αυλή των Εκπαιδευτηρίων την Πέμπτη, 18 Απριλίου και ώρα 18.00 έως 21.00. Τα έσοδα από την συγκέντρωση χρημάτων θα χρησιμοποιηθούν για Φιλανθρωπικούς σκοπούς. Τα παιδιά έχουν εργαστεί και οι δημιουργίες του είναι ενδιαφέρουσες. Σας περιμένουμε να κάνετε τις αγορές σας.

  Διαβάστε Περισσότερα

 • ΟΝΕΙΡΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗΣ ΝΥΧΤΑΣ

  Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η παράσταση των Εκπαιδευτηρίων ''Όνειρο καλοκαιρινής νύχτας'' του Ουίλιαμ Σαίξπηρ στο Συνεδριακό Κέντρο των ΤΕΙ Πειραιά. Η παρουσία των παιδιών ήταν εξαιρετική σε μια παράσταση ξεκαρδιστική. Σε μετάφραση του Ερρίκου Μπελιέ και σκηνοθεσία του σκηνοθέτη, ηθοποιού και θεατρολόγου των Εκπαιδευτηρίων Νίκου Ευσταθιάδη ανέβηκε το κλασικό και πολυπαιγμένο αυτό...

  Διαβάστε Περισσότερα

 • ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΠΕΤΕΙΟΥ 25ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ

  Σε επαναστατικούς, αλλά και σεβαστικούς ρυθμούς πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, 23/03, η επετειακή εκδήλωση των Εκπαιδευτηρίων για την 25η Μαρτίου.

  Διαβάστε Περισσότερα

 • ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2018

  Την Τετάρτη, 31/01/2018, πραγματοποιήθηκε από τις τρεις βαθμίδες (Δημοτικό- Γυμνάσιο- Λύκειο) η κοπή της 61ης πρωτοχρονιάτικης πίτας των Εκπαιδευτηρίων Διαμαντόπουλου για το νέο έτος, ενώ την Τετάρτη στις 7 του μήνα πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας του εκπαιδευτικού, διοικητικού και βοηθητικού προσωπικού.

  Διαβάστε Περισσότερα