Εκτύπωση

Στις 14 Ιουνίου, ημέρα Δευτέρα αρχίζουν οι Πανελλαδικές Εξετάσεις 2021 των Ημερήσιων ΓΕΛ, με πρώτο μάθημα τη Ν/Ε Γλώσσα. Μετά από μια σχολική χρονιά συστηματικής προετοιμασίας και προσπάθειας των παιδιών και των οικογενειών τους, ήρθε η στιγμή για τη διεκδίκηση και την πραγμάτωση των ονείρων τους. 

Πριν την έναρξη των εξετάσεων υπενθυμίζουμε ότι:

- Οι υποψήφιοι προσερχόμενοι στην αίθουσα εξετάσεων, επιτρέπεται να φέρουν μαζί τους μόνο στυλό (μαύρο ή μπλε) ανεξίτηλης μελάνης, μολύβι, γομολάστιχα, γεωμετρικά όργανα και μπουκαλάκι με νερό. 

- Βασικό αποδεικτικό στοιχείο αποτελεί το Δελτίο Εξεταζομένου (καρτελάκι υποψηφίου) και το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας (αναγκαίο για την ταυτοποίηση των μαθητών).

- Δεν επιτρέπεται να φέρουν στις αίθουσες εξέτασης βιβλία, σημειώσεις, ΚΙΝΗΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ (ακόμα και αν τα έχουν απενεργοποιήσει), διορθωτικό υγρό, υπολογιστικές μηχανές. 

- Την πρώτη μέρα των εξετάσεων, Δευτέρα 14/06/2021, πρέπει να βρίσκονται στο εξεταστικό κέντρο στις 7.30.

Η χρήση της μάσκας είναι υποχρεωτική κατά τη διάρκεια της εξέτασης. 

Διενέργεια Αυτοδιαγνωστικού Ελέγχου (self - test, PCR ή rapid test) 

Οι μαθητές θα προσέρχονται στα εξεταστικά κέντρα έχοντας μαζί τους δήλωση ή βεβαίωση αρνητικού τεστ <<Σχολική Κάρτα για COVID-19>>. Η προμήθεια του self-test γίνεται δωρεάν από το φαρμακείο.

Το 1ο test θα γίνει μέχρι την Πέμπτη 10/6 και με δυνατότητα επιβεβαιωτικού ελέγχου σε περίπτωση θετικού αποτελέσματος από την Πέμπτη, 10/06/2021 μέχρι και την Κυριακή 13/06/2021.

Το 2ο test  θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 18/06/2021 με δυνατότητα επιβεβαιωτικού ελέγχου σε περίπτωση θετικού αποτελέσματος από την Παρασκευή, 18/06/21 μέχρι και τη Δευτέρα 21/06/2021.

Οι μαθητές καθημερινά θα φέρουν μαζί τους το ηλεκτρονικό αποδεικτικό ελέγχου ή χειρόγραφη βεβαίωση.

Το σύνολο των δεδομένων που καταχωρίζεται στην πλατφόρμα self-testing.gov.gr διαγράφεται οριστικά μετά την πάροδο επτά (7) ημερών από την καταχώριση. 

Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία ή διευκρίνιση επιθυμείτε, απευθυνθείτε στη Διεύθυνση ή τη Γραμματεία του Λυκείου των Εκπαιδευτηρίων Διαμαντόπουλου, τηλ.2105909703.

Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων 

εύχονται ολόψυχα 

σε όλους τους υποψηφίους

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!